Joseph MorganI

Joseph William Martin

9,0
11 709 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Morgan

Ponieważ uwielbiam tą kombinację i ciężko znoszę te długie tygodnie czekania na rozwój wydarzeń między nimi to postanowiłam założyć temat gdzie można będzie wpisywać różne scenariusze dotyczące tej pary i ich dalsze losy - jak się potoczą waszym zdaniem. Cóż ja uważam że jeszcze żaden bohater w serialu nie okazał tyle Caroline zainteresowania co właśnie Klaus, może jest to spowodowane tym że ona właściwie nigdy nikogo nie dyskryminowała, więc Klaus ma wyzwanie. Wole ich niż Forwood, Tyler mnie irytuje...Stwórzmy jak najwięcej scenariuszy przed końcem sezonu zobaczymy jak to się wszystko potoczy. Niech twórcy TVD nawet nie myślą zmarnować tego wątku...

sandra_36

Wiesz co, obawiam się, że będą nas jedynie ciągnąć za nos...

SPOILERpodobno w3x19 ma być jakaś gorąca scena Forwood. I do tego po portalach chodzą ploty że Klaus przez przypadek ich zobaczy...Jednym słowem, ręce opadają.SPOILER

Wiesz, ja bym bardzo chciała, żeby Klaroline miało szansę, bo Tyler to jednak dość przygłupi koleś, który zawsze pakuje Caroline w kłopoty, za które ona płaci.

WhiteDemon

Tez chciałabym moment Klausa z Caroline, pewnie dadzą nam go albo pod koniec sezony albo dopiero w 4.
Ale na dłuższą metę ten związek by nie przetrwał , Klaus zrobił więcej złego niż Damon i pewnie scenarzyści będą chcieli wykorzystać relacja Klaroline do zabicia Klausa (oczywiście pewnie bez zabijania Tylera).

jestem_super

Oj tam, komu więcej złego zrobił?;)
Znerwuję się seryjnie, jeśli Klaroline się nie zdarzy;) To taka perspektywiczna para...
Dzięki Caroline Klaus mógłby jakoś wyjść na prostą.
Bez tego się utopi w swojej ciemności, niestety;(

WhiteDemon

Brzmi nieźle :)
Klaus to moja ulubiona postać męska w tym serialu, więc chciałabym jak najwięcej epizodów z nim i oczywiście z Caroline.

jestem_super

No cóż ja mam odmienne zdanie :) Według mnie nie pasują do siebie i już:. Mam nadzieję, że nic z tego nie wyjdzie :)

andziuu1649

Po wczorajszym odcinku ,wychodzi na to że nic nie rozdzieli Caroline i Tylera.
Tylko oby odsuszyli Klausa .
A co do jego życia miłosnego, liczę że twórcy znajdą dla niego w 4 sezonie jakąś złą kobietę by razem przewrócili życie reszty do góry nogami :]
Po namyślę doszłam do wniosku że wolę złego i wybuchowego Klausa -w 21 odcinku Joseph świetnie zagrał moment gdy chciał dostać się do domu Eleny (ciągle mam to przed oczami jak Klaus rzuca piłką w drzwi i kawałkiem płotu oraz jak chce podpalić dom Eleny hahah).

jestem_super

hahaha, no z tą butlą i palącym się kijem :) A jaki był zawiedziony jak usłyszał, że Eleny nie ma, więc ogniska nie będzie haha

maryska_wieczorek

hahaa,no to było dobre. świetny aktor i tyle ! ;)

sandra_36

Blagam was wszystkich ! Klaus i Caroline ?! NIGDY , Ona jest dla niego za mądra i za piękna .. On co najwyżej może se byc z Bonnie ^^

Kol_Kirshner

Raczej on dla niej za piękny i za mądry :PPPP

Kol_Kirshner

"Ona jest dla niego za mądra..."
Większej bzdury nie umiesz wymyślić?? XDD

A z Bonnie tworzyliby niezłą parkę:
http://www.youtube.com/watch?v=4DGdTVFcAhg
http://www.youtube.com/watch?v=gyV3dVA95PY
http://www.youtube.com/watch?v=-Am29c8FU6o&feature=related
O.

WhiteDemon

no kurde ,Caroline jest najlepsza ! ;D a Klausa niezbyt lubie xd

WhiteDemon

No, no nieźle. On to w parze z każdym super wygląda (choć za Bonnie akurat nie przepadam) :D

_Anika_

O, też tak mówię, że Klausek ma to do siebie, że z każdym wygląda dobrze :)

WhiteDemon

Ale za to nie wszyscy wyglądają dobrze z nim xd Ja tam nadal widzę go tylko z Rebeką. Ostatnio obejrzałam ''Immortals'' i fajnie zagrał :D Szkoda, że nie miał większej roli.