Joseph MorganI

Joseph William Martin

9,0
11 709 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Morgan

ma niesamowity głos, uwielbiam go słuchać ;) jako Klaus w TVD jest niesamowity ;)

immortal13

tak , a najbardziej uwielbiam jego akcent, który w TVD niesamowicie pasuję do jego postaci.

olcia07111

popieram Was! ma tak niesamowicie seksowną barwę głosu że.....................! no :P akcent iście brytyjski! taki... czysty! urodą także nie grzeszy. Uwiódł mnie tym swoim głębokim basiskiem! :) Pozytyw. :)

ivy_7

E, chyba grzeszy?

LordProtektor

oj tam :) grzeszy, nie grzeszy :P ładny jest :D

ivy_7

Oj, ładny ;-)

immortal13

Taaaaaaaak! Niesamowity jest! Uwielbiam go, ten jego głos... mogłabym go słuchać non stop, ten jego brytyjski akcent mmmm....!!!! Super :D

ola9622

świetny awatar ;)

immortal13

dzięki :D

ola9622

yhym :D

immortal13

zgadzam się, on fantastycznie mówi :)

immortal13

podpisuję się pod waszymi postami rękami i nogami...uwielbiam brytyjski akcent wiec od kiedy joseph pojawił się w pamiętnikach jestem wniebowzięta ^^

cynamon91

http://images5.fanpop.com/image/photos/24500000/Comic-Con-HQ-joseph-morgan-24545 001-2560-1707.jpg
kto się przyłącza??? :D chociaż może powinno być tam jego prawdziwe imię...

cynamon91

Team Joseph ;)

immortal13

Team Joseph! :)

cynamon91

Team Joseph! :)

cynamon91

Team Wiadomo Czyj:)

WhiteDemon

White, widziałaś już to? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=evxMVuq4c_Q Joseph jest boski na tym wywiadzie <3

cynamon91

Takkk... Ten brytyjski akcent! Jest taki... ROZWALAJĄCY! Szorstki, ale jednak (gdyby miał inne kwestie nic "zabij ją" itd), to przyjemny i baardz ciekawy głos :)

immortal13

mam tak samo. masakra. to się nazywa uwodzić głosem ;) w ostatnim odcinku zauważyłam ze Esther, serialowa matka Klausa ma podobny akcent, no ale to już nie to oczywiscie;d

immortal13

Szczególnie gdy zaczyna się odcinek, a on mówi cos w stylu "tylko miłość do tej dziewczyny jest silniejsza od żądzy krwi", czy coś takiego... Achhh nie wytrzymuję zaje*isty!!!

Angela4b

"That's the spirit" Uwielbiam ja to mówi :))

immortal13

Nooo! Taki szorstki, męski głos! Wymiękam! Albo zaje.biście jak mówi Katerina Petrowa :)

immortal13

popieram... głównie dla tego oglądam tvd z oryginalnym lektorem ;)

dodsab

Ja też, mam nadzieję że Klaus nie zginie :(

dodsab

Właśnie! Z oryginalnym lektorem! Jak go słyszę, to mi normalnie nogi miękną :) Szkoda by było gdyby zginą :( Ogólnie fajnie zrobili tą rodzinkę pierwotnych i zajeb.iste są z nimi wątki

Angela4b

spoiler --> ale on zginął w odcinku 21 sezonu 3 :((

dodsab

Zginąć to nie zginął . Tylko go "uśpili" tak jak wcześniej Abby Michaela.
Myślę, że byłoby samobójstwem wyeliminowanie Klausa z tvd
Mam nadzieję że będzie w następnym odc, bo bez niego to nie będzie "epicki finał"

Damaris_

Dokładnie. Tak, właśnie od paru godzin wiem, że umrze, więc musimy się nim cieszyć póki jest :D