Najciekawsza postać w zagubionych i jeden z najlepszych aktorów w zagubionych:)(Ale zmieńcie to zdjęcie bo wygląda jakby go przypalili w solarium)
Możesz wyjaśnić niby w którym punkcie? W trzecim sezonie odkryli jego prawdziwą naturę. Wiadomo dlaczego jest taki niby twardy i męski,a jednocześnie wrażliwy no i w końcu się zakochał. Nie widzę, żadnego zepsucia jego bohatera.
mi sie wydaje że w 3 sezonie on jest właśnie jedną z nielicznych postaci, której nie zepsuli, w Zagubionych jest wiele ciekawych charakterów, ale Sawyer zawsze będzie najlepszy ;) A Josh jest zdecydowanie najprzystojniejszym aktorem :)
No ja mam problem pomiędzy nim a Saidem:P
Joshowi fajna rólka się trafiła:P Bohater jest zwykłym sukinsynem...do twarzy mu z tym:P Seksowny. I MA DOŁECZKI!!:P
Said tez mi się podoba.
A Jack jest nudny. Tfeeee
Nie potrafię opisać, jak bardzo lubię tę postać. Mogłabym powiedzieć, że ostać Sawyera, którą odgrywa, jest moim ideałem faceta. Prawdziwego; męskiego i odważnego, a zarazem tak czułego i wrażliwego. Bardzo podoba mi się jego charakter, taki słodki drań:) Poza tym, spodobało mi się w jaki sposób nazywa Kate, Biedroneczko:)
Pozdrawiam i, Agnieszko, w stu procentach się z Tobą zgadzam:)
P.S. Jam jest też Agniecha:)