Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
6 992 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

Zakochałam się w nim!!!!!!!!!!!!! I w Colinie Farrellu, Johnnym Deppie i kilku innych.......... Ale w tym tak strasznie!!!!!!! Cudny!!!!!

Uma_Quentino

Tak!! More! More! Litości... A w Stevenie Seagal sie nie zakochałaś?

ValasHune

To było zabójcze :D. ValasHune od dzisiaj jestem twoją fanką ;)

flexia

Zakochałaś się w kilku, ale kiedyś będziesz musiała wybrać z którym będziesz...

_Donnie_

heh mamy coś wspólnego... ja tam Farrela nie lubię, ale Johnny'ego Deppa i Josha Holloway'a uwielbiam ;} kocham ich =]

Moonwish

Zmienie to zdjęcie!!! Aaa!! NA TO POPRZEDNIE!!!

Moonwish

e tam z całej bandy to najlepszy jest

Josh Holloway !!!!
Ciacho!!!!

Uma_Quentino

Taak...zakochałaś sie w kimś z kim nigdy nie rozmawiałaś i nidgy nie widziałąś na żywo :/ a Donnie Dep już mnie rozwaliła...Z nikim nie będzie bo nie ma szans na żadnego pusta dziewczyno!

Qbaz

hej a od kiedy prawo zabrania pomarzyć? nie wolno?

Moonwish

Do Obrazka:

Po pierwsze Donnie Dep cię nie rozwaliłA bo Donnie Dep nie jest dziewczyną (nie wiem jak ty pojmujesz oznakowanie płci które jest koło nicka ale do twoich wiadomości: to co jest przy moim nicku to nie jest oznaka płci żeńskiej).

Po drugie to co napisałem to oczywiście ironia (nie wiem czy zrozumiałeś/aś).

To tyle mojego wykładu na dzisiaj, o kwestię zaliczenia przez ciebie powyższego materiału nawet nie pytaj.

_Donnie_

Przepraszam, oczywiście chodzi mi o Qbaza.

_Donnie_

Ok, mój błąd nie popatrzyłem na oznaczenie...i zwracam honor jeśli chodzi o ironię...Mam już dość użerania sie z sffeet dzieffcynkami, dziećmi neo, trollami, pokemonami itp.

Qbaz

ojeju.............dobra,są przystojni,ale po co o0d razu sie zakochiwac....znaczy....ja tez maialm taki czas ze w 20 aktorach na raz sie zakochałam,ale przeszło....ufffffffffffff :D:D:D:D