Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
6 992 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

Josh wskoczyl na pierwsze miejsce dzieki wam. Mial bardzo wysoka srednia. Teraz jak jest juz na upragnionym pierwszym miejscu zaczyna sie: co on tu robi, Hopkins jest lepszy, 999 jest lepszy. Ludzie! To jest ranking na najpopularniejszego aktora, nie najlepszego. Teraz wpadnie banda dzieciakow i bedzie mu dawala 1/10 zeby tylko spadl. Jestescie normalnie zalosni. To samo jest z opisywaniem filmow. Tylko ktos napisze ze jakis hit mu sie nie podoba zaraz na niego trzeba nakrzyczec, zbluzgac itd. Boże przeciez to tylko film, jezeli sie nie podobal a wam bardzo, to widac albo go nie zrozumial (bo kazdy film ze soba cos niesie) albo jest to poprostu prowokacja, a wy rzucacie sie z pazurami, wyzywacie, pewnie jakby to bylo mozliwe dalibyscie mu w zeby. Kto sie ze mna zgadza ?

Moralez

Tak jest komu się nie podoba to jego sprawa! Mnie się podoba i kropka.

Moralez

Ja się z Tobą w pełni zgadzam. Dodam jeszcze od siebie, że każdy ma prawo do własnego zdania i własnej opinii. Rozumiem, że ktoś ma odmienne gusta niż ja. Jednak nie jestem w stanie pojąć osób, które za wszelką cenę chcą narzucić innym swoje poglądy. To tyle. Saluto.

Moralez

Zgadzam się. Każdy ma prawo do własnego zdania. Skoro Josh Holloway ma 2 miejsce to znaczy, że na nie zasługuje. Bo jest to wybór nie najlepszego aktora (bo to ciężko ocenić) tylko ulubionego. I nie dawajcie mu 1 tylko po to, żeby wypadł z pierwszej 10.

Moralez

To powiedz m czy nie klucilibyscie sie gdyby wmawiano wam ze bill tokio hotel, albo britnej spirs (celowo tak), to najlepsi piosenkarze...

Oceniajcie uczciwie i w miarę obiektywnie, a rankingi najprzystojniejszych są na innych stronach.

Daywalkerp

Nikt tu nie mówi przecież, że Josh Holloway jest najlepszym aktorem. Poprostu ulubionym dla wielu osób. Dla mnie on nie jest ani najlepszy, ani ulubiony. Ale dałem mu 8/10 bo na tyle zasługuje. I nie ma sensu zaniżać mu specjalnie oceny.
Pozatym nie porównuj go do Britney Spirs, bo to obraża tego aktora. Potrafi grać bardzo dobrze, w odróżnieniu do umiejętności śpiewaczych Britney.

Kung_Fu_Master

Zawsze używam takich skrajnych porównań, bo najlepiej obrazują to o co mi chodzi. Nikogo nie chcę obrażać. Chciałem tylko pokazać, że jednak, nie jest całkowicie subiektywną oceną (a przynajmniej nie powinno być) to jak ktoś gra. Jest wielu aktorów, których nie lubię, w top 100, ale jednak staram się oceniać obiektywnie, no może odejmę 1 punkt, jak kogoś nie lubię, albo dodam ten 1 jak kogoś lubię, ale nigdy nie oceniam kogoś wysoko, bo jest "przystojny", albo "bo powinien być wyżej".

Daywalkerp

"Jedynki go powinny podleczyć:).Ja daję jedyneczkę z radością" bez sensu juz idzie w dol bo banda dzieci wpada i daja mu specjanie 1/10. co za kraj, szanuje wszystkich ktorzy podzielaja moje zdanie.

Moralez

"Ludzie! To jest ranking na najpopularniejszego aktora, nie najlepszego"
Co ty bałwanie masz w glowie. Na tej stronie daje sie ocene za gre w filmach a nie za urode czy lubie, nie lubie. Jak ktos gra dobrze, dostaje 7 czy 8 a jak jest lepszy to 9 lub 10, jak gra zle to 4 czy 3 lub jeszcze nizej, a popularnosc tu nie ma nic wspolnego. I TO JEST RANKING NA NAJLEPSZYCH AKTOROW(EK) A NIE NAJURODZIWSZYCH CZY NAJPOPULARNIEJSZYCH!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karols66

to jest ranking TOP a wiec tych którzy są aktualnie na topie... każdy ma prawo więc znaleźć sie na pierwszym miejscu. Była już Longoria, był Hunnam teraz przyszła kolej na Josha. Takie jest moje zdanie.

karols66

Karols37 właśnie w tym topicu o to mi chodzi, a wiec podzielasz moje zdanie przeczytaj pierwszy post pisze to co ty wiec za co ten balwan ???

Moralez

Właśnie, wkurza mnie to ze Wszyscy mowia ,, Josh zagrał w jednym filmie i taki wielki z niego aktor'' i wlsnie oto chodzi ze czasem wystarczy jeden swietny film aby nowa gwiazda wzeszła! tylko w kurza mnie to ze taki swietny talent sie marnuje... xD