Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
6 992 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

niby ma odgrywać postać zepsutą i niegodziwą, ale tak naprawdę ludzie chyba lubią osobę sawyera w "zagubionych". przyznaję się że nawet przez chwilę zapomniałam o tym że to tylko aktor, a nie prawdziwy james ford...

Pomyluna

hehe.. bo on tak naparwde zepsuty nie jest, on próbuje taki byc.. :) ale ma swietne teksty i w ogóle tak naprawde jest kochany :D

ilmare

coz...moze jest zepsuty moze nie jest,ale widac,ze to dobry aktor,owszem nie zagral wiele,ale w serialach od razu widac poziom gry... a cjeszcze co do Sawyera to po prostu wrazliwy,zamkniety w sobie i opancerzony mezczyzna...a szkoda,mógłby byc czarujacy(chociaz...wlasciwie juz jest...:) )

Akatonka

Mi sie tam najbardziej spodobał ten charakter. Fajni są tacy :) a pozatym jest jak hmmm jak nei wiem kto ,ale po prostu piękny. Chce jego autograf :D

drabcio

ehhhhh on jest boski :D w zagubionych super gra :P i tan jego charakterek :D lubie niegrzecznych jakos mnie pociagaja:D ehhh :D a jeszcze te nowe foto :Doh ah eh:D

Lady_Angel

rzeczywiscie "OCH AH ECH!" bo zdjecie wspaniale po prostu,on na nim wyglada cudownie(jaj zawsz zreszta:) )

Akatonka

Sawyer jest naprawde świetny.Moja ulubiona postac.Lubie takie charakterki wrrrrrrr

risin

ja sama nie wiem co mnie w nim pociaga czy wyglad (hehehe:P) czy to jak sie zachowuje czy to ze podejrzewam ze w srodku jest tak na prawde inny (chyba sie ze mna zgodzicie ze w gruncie rzeczy Sawyer ma 2 osobowosci)