Heh, gusta są różne, ale z tym żelazkiem to było trafne :P
takich słodkich... oj dużo jest :D np. taki Chace Crawford, Ed Westwick (w sumie to polecam, bo w Plotkarze jest pełno ładnych buziek ), Michael Trevino też, a może nawet Ian Somnerhalder - wspaniały, ale to zależy dla kogo :D w the secret circle gra taki nawet nawet Chris Zylka (ale jak teraz patrze na tak na niego, to może jednak nie xd ) . No, a więc zależy co kto lubi ^^ Aj, szkoda że nie ma takich przystojniaków na co dzień ...
moim zdaniem jest kochany i słodki. nie mogę się doczekać IŚ, książki świetne, a ekranizacja dzięki niemu zapewne także będzie wspaniała.
O matko, kolejny temat w którym ludzie mają zamiar komentować twarz Josha? Są gusta i guściki, to że ktoś wam się nie podoba nie oznacza, że musicie pisać, że ma twarz jakby mu ktoś przywalił żelazkiem. Ja np. nie trawię wyglądu Eda Westwick'a, ale nie piszę wszędzie, że jak dla mnie wygląda jak azjatycka lesbijka (whooops, teraz napisałam...).
Aaaa wychodzicie z założenia, że prawie każdy rodzi się z idealną twarzą, owalną jak cytrynka i gładką jak jedwab,a Ci inni należą do podgrupy zwanej,, Quasimodo".
eeehhh, niektórzy się nie znają ... ja też kocham plotkarę, no ale nie przekreślanam innych mlodych i zdolnych! :)
można mieć rózne gusta - jednemu podoba się ed westwick a innemu josh hutcherson - no ale bez przesady . żelazko , traktor i co jeszcze . ? jeśli nie podoba wam się z twarzy to możecie pisać o jego wspaniałej grze aktorskiej , bo przecież nie zawsze trzeba tylko krytykować . jakkolwiek według mnie jest naprawde przystojny i takie tam :DD
Jim Carrey nie wygląda na modela a patrz jak mu się wiedzie, Daniel Radcliffe, Hugh Grant też nie grzeszą urodą, a zarabiają na aktorstwie krocie.
no nie porównujmy... aktorów, których wymieniłaś nie są jeszcze tacy źli... Daniel Radcliffe'a rozsławiła rola Harrego Pottera (stąd to krocie) i otóż może dostał jeszcze kilka angażów, bo sława też robi swoje...
No ja tak nie sądzę. Dlatego nie wiem skąd to przekonanie, że niezbyt urodziwy aktor nie osiągnie sukcesu. Uroda to nie wszystko.
Nie no ludzie... To ze ma inny kształt twarzy niż większość ludzi to nie znaczy ze od razu jest jakiś sprasowany przez żelazko.
Ale... i tak mnie to rozwaliło :D