Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

7,8
29 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hutcherson

Nie lubię jego twarzy, jakaś taka dziwna jest...

aoi7

Nie przeszkadzał mi do czasu jego roli w "Igrzyskach Śmierci". Przecież Peeta wygląda inaczej! Teraz na niego patrzeć nie mogę...

mallitruff

Skąd wiesz ze wyglada inaczej? Może w twojej wyobraźni. W książce jest tylko, że jest blondynem, dobrze zbudowany. Jest bardzo dobrym aktorem i na pewno film z jego udziałem będzie świetny.

adda2

No właśnie. Josh z twarzy nie wygląda na dobrze zbudowanego... Wiem, że jest dobrym aktorem. Film i tak obejrzę i trzymam za niego kciuki, niech da z siebie wszystko ^^

mallitruff

no typowo od razu widać że to jakiś frajer xd

Predator2012

ciii... Pozwól mi mieć marzenia xD

aoi7

Brrr... Ja go w ogóle nie cierpię. I za ta gębę tez ! Taka jakaś wklęsła czy co...
Jak on mnie denerwuje ! Aaa ! Nie wiem czemu.

_Wolna_i_Szalona_

Naprawdę dajcie spokój. Ma oryginalną urodę, nie jest banalnie przystojny. Potrzeba aktorów, którzy się wyróżniają spośród innych. Poza tym dajcie mu szansę wykazana się w IŚ. Jestem pewna, że świetne wcieli się w swoją rolę!

Wiena

Wiem ze może i ma oryginalną, ale ta oryginalność mnie lekko obrzydza.
I dla mnie to on się nie wyróżnia.
Kolejne dziecko Hollywoodu...

_Wolna_i_Szalona_

Wyróżnia się... skoro piszesz na temat jego wyglądu, to jednak musiał zwrócić Twoją uwagę ;) A czy dziecko Hollywoodu... no cóż. Gdyby nie oni to co byśmy oglądali? Za pewne swoje prywatne filmik z wakacji czy też urodzin ;)

Wiena

Nie, nie zwrócił mojej uwagi :> Widziałam kilka filmów z jego udziałem i on mnie zawsze wkurzał tą swoją gębą i tą grą. Aaaa !!! Nie przepadam za dzieciakami które na siłę robią karierę. Jak dorosną to sobie ich pooglądam :/

_Wolna_i_Szalona_

Ech szkoda słów ;)

Wiena

Na niego ? Oczywiście :>

_Wolna_i_Szalona_

Na Ciebie...

adda2

Ooo proszę, czyżby nowy uczestnik rozmowy ? Proszę, podziel się z nami co myślisz o tym !

_Wolna_i_Szalona_

On ma charakterystyczny sposób gry, który pasuje do jego roli w HG. Z resztą sam mówił w wywiadach, że jest bardzo podobny do Peety ;) Jestem pewna, że film wyjdzie świetnie wraz z jego udziałem ;D I nie robi kariery na siłę - grał od małego i dostawał co raz lepsze role, widocznie inni uważają że jest dobry ;)

adda2

Ja nie uważam, dla mnie on jest kolejnym niczym niewyróżniającym się czymś :/ Zresztą, twój gust, oceniaj go sobie jak chcesz, ale mnie on jest niczym.

_Wolna_i_Szalona_

Jeśli go nie lubisz to ok, twoja opinia ;) Tylko teksty w stylu Jaką on ma gębę! nie są w porządku.

adda2

Ma jaką ma, chyba mi nie powiesz, że jest przystojny -.-

_Wolna_i_Szalona_

Każdy ma inny gust ;) A po jednym zdjęciu nie można nic stwierdzić (szczegolnie tym okropnym co ma na filmwebie) Tylko obrażanie kogoś w internecie nie jest ok tylko dlatego że jesteś anonimowa.

adda2

On nie ma tylko jednego zdjęcia, zauważ. Nie obrażam nikogo, ja tylko stwierdzam fakty -.-

_Wolna_i_Szalona_

Tak, ale większość jest bardzo starych. Ani ja cię nie przekonam ani ty mnie więc może skończmy tę do niczego nie prowadzącą dyskusję -.-

adda2

Mnie ta dyskusja odpowiada...

_Wolna_i_Szalona_

Skoro tak :) Może się do niego przekonasz po filmie (choć trochę mniej będzie ci przeszkadzał)

adda2

Ty wydajesz sie być typem napalonej fanki, co za tym idzie jesteś raczej średnio przekonująca...

mallitruff

Ciekawe po czym tak twierdzisz po mojej ocenie? Każdy broni swoich poglądów i tyle ;) Zobaczymy co będzie po HG ;>

adda2

Nie, po Twoich komentarzach nt Josha xD

adda2

Jak nawet z nim obejrzę 1000 arcydzieł to i tak będę na NIE !

_Wolna_i_Szalona_

Ciebie się nie da przekonać chyba do niczego ;)

adda2

No to nie próbuj :)

_Wolna_i_Szalona_

Zawsze warto próbować ale nic na siłę ;>

adda2

Powinnaś się była skapnąć o tym już dawno temu.

_Wolna_i_Szalona_

Skapnęłam się ale i tak próbowałam dalej. Łatwo się nie poddaję ;)

adda2

Widzę właśnie -.-

_Wolna_i_Szalona_

moim zdaniem, tak jest przystojny.

zolkaa

Nie wypowiem się na ten temat -.-

_Wolna_i_Szalona_

Jeśli dla Ciebie oryginalna uroda i talent aktorski nie wystarczają, to nie wiem, co trzeba w Twoim mniemaniu zrobić, żeby się 'wyróżnić'.

buszasz

Ojj, nie powiedziałabym, że on ma oryginalną urodę. Facetów o takim poziomie urody to się codziennie na ulicach widuje.
Dla kogo on ma talent dla tego ma. Talent to ma Johnny Depp albo Tom Hanks. Ale nie ten cały Josh Hutcherson. Dajcie mi spokój, czepiacie się bo mi się po prostu nie podoba brzydal -.-

_Wolna_i_Szalona_

O matko, czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że część ludzi powinna mieć zakaz udzielania się na forach internetowych. _Wolna_i_Szalona, widać że za wszelką cenę chcesz niektórych ludzi sprowokować, tylko po co? No chyba że po prostu musiałaś gdzieś napisać jak to nie podoba ci się Josh z wyglądu, ale to świadczyłoby jedynie o tym, że jesteś prostacka i chamska. Po drugie, nazywanie aktora "hollywoodzką gwiazdką" tylko dlatego, że jest młody jest co najmniej żałosne - taką drogą okazałoby się, że na świecie nie ma już dobrych aktorów. Przecież nie wybierają go do ról bez powodu, a jako Peeta był genialny i pokazał na co go stać.
"Jak nawet z nim obejrzę 1000 arcydzieł to i tak będę na NIE !" i w ten oto sposób pokazałaś jaka jesteś dziecinna. "Nie bo nie!", poważnie? Na twoim miejscu nie pisałabym takich rzeczy na forum publicznym żeby się nie ośmieszyć.

Aha, i dla wszystkich którzy komentują jaki to Josh jest brzydki proponuję spojrzeć w lustro. Ja osobiście uważam, że jest przystojny, ma przesłodki uśmiech i jest jednym z najsympatyczniejszych chłopaków jakich "znam".

Saintka

Ahh, następna osoba na forum która chce wtrącić 'swoje trzy grosze'. Szkoda gadać...

_Wolna_i_Szalona_

Jak szkoda gadać to może się lepiej nie odzywaj, bo nic ciekawego nie wnosisz :). Forum jest po to żeby "wtrącać trzy grosze", taki jest sens jego istnienia. Tutaj się wypowiadamy i dzielimy z innymi swoją opinią, a nie obrażamy aktorów i innych użytkowników.

Saintka

Jesteś zła bo mam gdzieś ten twój wcześniejszy monolog >:).

_Wolna_i_Szalona_

Haha, słucham? Jestem zła bo obrażasz aktorów i uważasz, że jeśli są młodzi to są beznadziejni. Poważnie, nie pogrążaj się i nie odpisuj, bo szkoda mi czasu na takich noobów.

Saintka

Hahaha, wiedziałam, że jak coś takiego napiszę to się wnerwisz. Bingo ! :>

Saintka

zgadzam się! jest przesłodki :) no i chyba liczy się jeszcze talent? a tego mu napewno nie odmowicie! :D

Saintka

ie do Terabithii. W podróży do wnętrza ziemi też nie był zły :)
Ma taki oryginalny typ urody, który ja ubóstwiam. Jego oczy, uśmiech... Drugiego takiego to się nie znajdzie <3
A @Wolna i Szalona gratuluję Ci tego, że musisz po każdej pochlebnej opinii wygłaszać swoją.. No cóż, niepochlebną. Jeśli potrzebujesz się wygadać to zapisz się na jakieś kółko dyskusyjne, a nie wyzywasz ludzi bez powodów. Jeśli gościu Ci się nie podoba, to po co wchodzisz na jego konto na filmwebie i o tym piszesz? Ja wchodzę tylko w tych, których lubię, a nawet jeśli kogoś nie lubię, to szanuję ich zdanie i nie piszę w komentarzach, że rodzice w dzieciństwie łopatą po twarzy go bili...

Josh Hutcherson to jeden z moich ulubionych aktorów i jest w tym gronie najmłodszy.D
Dziękuję, nie mam więcej pytań :)

Olgusia777a

Ucięło mi coś...
Początek był taki:
,,Uważam tak samo. Uwielbiam tego aktora. Szczególnie wykazuje się swoją grą w ,,Igrzyskach Śmierci''. Ale lubię go też w ,,Moście do Terabithii"... "
Reszta jest wyżej :D

Saintka

"po prostu musiałaś gdzieś napisać jak to nie podoba ci się Josh z wyglądu"

Czemu ona nie może sobie tego napisać, a mogą inni zakładać tematy typu "ohh, jaki on słodki", "ciasteczko, mniam ::**3> itp...?

forzamilan1

Bardzo słuszna uwaga którą w pełni popieram.

forzamilan1

Bo pisząc takie komentarze nie obraża się aktora. Pisanie, że ktoś jest brzydki jest po prostu niekulturalne i chamskie, pisanie że ktoś jest ładny jest miłe. Masz w zwyczaju mówić ludziom że są brzydcy? Jeśli tak to współczuję tym, którzy Cię znają. Za to na pewno nie raz powiedziałaś komuś, że jest ładny. Nie widzisz żadnej różnicy między jednym a drugim?

aoi7

Przypuszczam, że to przez jego żuchwę. No i może wargi. To ludziom najczęściej w nim przeszkadza.