Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

7,8
29 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hutcherson

Nie lubię jego twarzy, jakaś taka dziwna jest...

aoi7

Nie wiem, mi tam się podoba, ale to zależy od gustu, prawda ? To tak ja ja nie wiem, jak komuś może się podobać Robert Pattinson, więc każdy jest inny i nie powinno się za gusta krytykować ;)

aoi7

nie trawię gościa, kanciasta szczęka mnie drażni

MaX_20

ma ryj jak pół dupy zza krzaka:))

aoi7

Nie tylko ciebie, jest nas dużo więcej. Twarz tego aktora jest ohydna, ta szczęka i oczy... Ostatnio zepsuł mi przyjemność oglądania HG :/

aoi7

Myślałem, że tylko ja tak mam :D W większości scen z nim w "Igrzyskach...", myślałem, "Hmmm, ale ten gościu pasowałby do roli Sama z "Władcy pierścieni";)

Loopoos

"Och, kolejna osoba przyszła wtrącić swoje 3 grosze", wrzućcie na luz :D. To zrozumiałe, że może się komuś nie podobać uroda Jasha. Sama jak go parę lat temu widziałam w Zathurze, to pomyślałam "co to ma być??", jeszcze był tam w roli trochę rozpuszczonego, przemądrzałego dzieciaka. Potem był "Most do Terabithii" i też można powiedzieć, że jego wygląd mnie trochę irytował, ale było w nim coś intrygującego, jakaś taka swoboda. Dałam mu szansę i nie zawiodłam się w "Igrzyskach Śmierci"! Pomijając to, że przecież to bardzo młody aktor (chyba jeszcze 20lat nie ma) i wyrósł na całkiem przystojnego gościa, to jeszcze jego gra aktorska jest coraz lepsza IMO. Ma sympatyczny uśmiech, wypowiada się inteligentnie (wystarczy obejrzeć jakiś wywiad). Dajmy mu szansę!:) Ja go póki co nie oceniam, poczekam trochę, obejrzę jeszcze parę filmów, może wtedy:)