Nie wiem, mi tam się podoba, ale to zależy od gustu, prawda ? To tak ja ja nie wiem, jak komuś może się podobać Robert Pattinson, więc każdy jest inny i nie powinno się za gusta krytykować ;)
Nie tylko ciebie, jest nas dużo więcej. Twarz tego aktora jest ohydna, ta szczęka i oczy... Ostatnio zepsuł mi przyjemność oglądania HG :/
Myślałem, że tylko ja tak mam :D W większości scen z nim w "Igrzyskach...", myślałem, "Hmmm, ale ten gościu pasowałby do roli Sama z "Władcy pierścieni";)
"Och, kolejna osoba przyszła wtrącić swoje 3 grosze", wrzućcie na luz :D. To zrozumiałe, że może się komuś nie podobać uroda Jasha. Sama jak go parę lat temu widziałam w Zathurze, to pomyślałam "co to ma być??", jeszcze był tam w roli trochę rozpuszczonego, przemądrzałego dzieciaka. Potem był "Most do Terabithii" i też można powiedzieć, że jego wygląd mnie trochę irytował, ale było w nim coś intrygującego, jakaś taka swoboda. Dałam mu szansę i nie zawiodłam się w "Igrzyskach Śmierci"! Pomijając to, że przecież to bardzo młody aktor (chyba jeszcze 20lat nie ma) i wyrósł na całkiem przystojnego gościa, to jeszcze jego gra aktorska jest coraz lepsza IMO. Ma sympatyczny uśmiech, wypowiada się inteligentnie (wystarczy obejrzeć jakiś wywiad). Dajmy mu szansę!:) Ja go póki co nie oceniam, poczekam trochę, obejrzę jeszcze parę filmów, może wtedy:)