Nową dziewczyną Josha jest Claudia Traisac (czy jak to się tam pisze xd) , co o niej sądzicie?
a po co by miała kłamać skoro jest moją przyjaciółką,ja według siebie nie jestem ładna,ale ładniejsza od niektórych na pewno...
Serio ? ty ??? Hahahhahahaha, dziewczyno, co ty masz w ogóle na sobie na tym zdj ?? o.O Serio sądzisz że jesteś może ładna ?? to się mylisz :)
AA Ok?
Nie no, bo nie chcesz żeby miał dziewczynę, to myślałam, że w grę wchodzi zazdrość czy coś.
Przepraszam :)
Ekhem... To mimo wszystko mogła być jego dziewczyna. Josh odbił mu laskę, jak miałby być szczęśliwy? ;D
Weszłam na ten temat, żeby poczytać opinie o nowej dziewczynie Josha. 3 strony - myślę, "fajnie" - ogólnie zapowiada się ciekawa dyskusja. Tymczasem znalazłam niedowartościowane nastolatki, które próbują podwyższyć swoją samoocenę "jeżdżąc" po innych. Na dodatek mało inteligentne, bo @PatrzAleNieZjadaj_ - nie zrozumiałaś żartu pumy. A potem przyszły posiłki. Dzięki Wam, nieźle się ubawiłam czytając Wasze posty. A reszta - niepotrzebnie dałyście się zniżyć do ich poziomu, tą dyskusję, o ile można nazwać to dyskusją, trzeba było zakończyć od razu. Tak w nawiasie, to jestem w tym samym wieku co wy. Sorry, nie mój poziom. Dziękuję, dobranoc.