Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

7,8
29 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hutcherson

http://pl.youtube.com/watch?v=lFCpsItcpdg&feature=related czy to jego aktualna ? dziewczyna ? filmik został dodany w 2007 .

Violettelle

chyba nie.Bynajmniej tak mi sie wydaje.Ale jest obleśne no nie?On taki ładny a ona ohyda

omikad

chyba nie.Bynajmniej tak mi sie wydaje.Ale ona jest obleśna no nie?On taki ładny a ona ohyda

omikad

no za ładna nie jest :P

Violettelle

weź Shannon Wada(jebana)

wejdz na to
http://photos-p.friendster.com/photos/19/43/48063491/1_470057567m.jpg

żal ha ha dziecko specjalnej troski

omikad

omg jakie photo lol2

Violettelle

No bo tu taką minę zrobiła, zresztą w necie to się zawsze pojawią takie foty, by było, że coś widzą o_O. Wg. mnie wcale nie jest brzydka.

omikad

Hahaha :) A jakie ma nazwisko głupie <rzygi>. Wada ma wadę ;p Jeśli kogoś uraziłam to all sorry. x3. Wada jest obleśna!

omikad

nie uważam żeby była obleśna. A czy wy uważacie że on ponieważ jest aktorem i jest sławny to musi mieć najpiękniejsze dziewczyny świata weźcie się puknijcie.
Ona jest zwykłą ładną dziewczyną. Nie jest najpiekniejsza ale i nie obleśna.

Violettelle

sory może kogoś uraziłam ale może po prostu zazdrościcie tej dziewczynie bo jest obok takiego sławnego kolesia

Alice_Kristensen

No może i tak ale co z tego a tak szczerze to naseri jest szpetna taka lala wolałabym gdyby był z anną sophią robb:P

Alice_Kristensen

Ale ładny jest:)żeby tak autograf dostać aach... marzenie

KaMiLa96

heheheheheheehehe może ona brzydka nie jest ale wygląda mi na jakieś 21 lat to chore:0

kasia_pawluczuk

xiawii ale nikogo nie uraźiłaś poprostu nikt nie zazdrości jej bo same by chciały by być jego dziewczyną.:)

kasia_pawluczuk

Na tych zdjęciach Josh też mi wygląda na lat 21 O_o.

Karus

to nie jest jego dziewczyna obecna cos wam powiem,jak bylam w tunezji widzialam go to znaczy tak mi sie wydawalo bo byl identyko jak on z jakims chlopakime dziewczyna i rodzicami i mi sie wydawalo ze to on ale ta dziewczyna byla blondynka a nie brunetka

Violettelle

o boże. oni są jak piękna i besta, tylko że on jest piękny ;p