Julia Pietrucha

6,2
2 275 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Pietrucha

Ja rozumiem, że pojęcie urody jest względne.
Dla mnie kobieta może mieć urodę słodką, pełną wdzięku, albo urodę chłodną, albo seksowną...albo...inną..
ale jak tu określić "urodę" panny Pietruchy? Przeciętna?!

użytkownik usunięty
Echidna

Zgadzam się w zupełności. Pojęcie urody jest względne. Dla mnie ona jest niesamowicie ładna.

Echidna

A ja się powtórze, ale każda ładniejsza od niej!!

Pawelek

jest jakas taka wielka i nieproporcjonalna,do tego konska twarz i dziwnie skrzywione oczka.moze i jest sympatyczna ale paszczak szczegolnie jak na miss.a co do umiejetnosci aktorskich to jeszcze za malo widzialam by oceniac.

nomiczek

Może i jest nieproporcjonalna, ale trzeba przyznać, że bardzo ładna.

Echidna

Cóż ja nie chcę się chwalić ale znamja osobiście. Wiecie Julia jest bardzo delikatną nastolatka. TYtuł Miss był jej dany nie takot. Zasłużoła na to bo jest naprawde piena.

PS: Zazwyczaj mówimy źle o kims jakbysmy spotkali kogoś to by nam szczeka odpadła.

Laleczka

Nie sadze, zeby opadla mi szczeka gdybym spotlala Julie.Mi sie ona z urody nie podoba, ale w sumie zaluje, ze tak ja tu skrytykowalam.Troche mi glupio, bo takie uwagi moga bardzo dotknac mloda dziewczyne:/

nomiczek

Mnie się wydaje bardzo naturalna. Podobaja mi się jej długggie włosy :) No a aktorstwa nie ocenię.

Laleczka

Mi ona strasznie sie podoba :D jest wedlug mnie sliczna:D a skoro ja znasz to zapoznaj mnie z nia ;) heh

Max

Heh chętnie bym to zrobiła, bo wiem mniej więcej gdzie mieszka ;P ale tak żeby była moją znajomą to niesttey nie ale naprawdę jest ładna, blondynka, długie włosy, szcupła, uśmiech ;) heh, ma siostre Natalie starszą to także była Miss chyba ;) i młodszą Gabrysie ;) Niom ja tyle wiem ;) Heh pozdrawiam, zaprszam do siebie ;)

użytkownik usunięty
Laleczka

Co do PS-uważam, że to bardzo śmieszny i zupełnie nieprawdziwy sposób myślenia. Logika typu "krytykuję, bo zazdroszczę" nigdy się nie sprawdza.
pozdrawiam

Echidna

Wg mnie Natalia jest ładniejsza. Byłem z nią kiedyś na imprezie, bo moj kumpel do niej coś podbijał, ale później olał ją dla Julii (nie wiem dokladnie o co tam chodziło). Ale on zawsze miał dziwny gust. Julka jak dla mnie jest przeciętna.

Echidna

w jutro idziemy do kina wyglądała prześlicznie w tych sukieneczkach. Bardzo ładna aktorka. Ma oryginalną urode

użytkownik usunięty
Echidna

http://film.onet.pl/N,54492,10,0,0,galeriao.html

nie jest brzydka...

Echidna

a tam gadacie, Julia jest bardzo ładną dziewczyną. Ma oryginalną urodę, bardzo fajną:D

Echidna

Bardzo ładna dziewczyna a przy tym świetnie zagrała w "Jutro idziemy do kina". Aż byłam zaskoczona ze tak młoda aktorka tak dobrze zagrala. A to ze ktos nie jest typowa spalona na solarium blondyneczka nie oznacza że jest brzydki ;) Amen

Echidna

Ładna, młoda dziewczyna. Kiedy była miss nastolatek, jeśli dane nie kłamią miała 13 lat, więc była jeszcze bardzo młodą dziewczynką. Swoją drogą ciekawe jak ją dopuścili skoro tam dolny limit wynosił 14, ale to już inna sprawa. :D

beejay_2

powodzenia dla tych, którzy krytykują jej urodę po zdjęciach <yes>

fajnie wspomina się wyjazdy nad morze, szkoda że było to ładnych pare lat temu :-)

Echidna

http://mojemedia.pl/galerie/seriale/na-planie-kolejnego-sezonu-m-jak-milosc/zdje cie,821774
na tym zdjeciu jest sliczna

Echidna

tutaj foto w ogole nie oddaje jej urody! na zywo to przepiekna dziewczyna.

anaruda

Jeśli to wam poprawi humor to jest ładna, ale nie oceniajcie jej urody, bo to nie są wybory miss polonia, tylko to JAK GRA. Kilka ról w polskich serialach i 10pkt?
Are you out of your *** mind?

I_am_a_Bad_Girl

może nie wyszła jakos fenomenalnie na tym głównym zdjęciu ale pwoiem wam tyle - przez 2 lata chodziłam z nią razem do liceum i ona jest naprawdę piękna.

hollygirl

nie jest ładna,ale nie jest tez brzydka.po prostu normalna

lilly1992

Zależy dla kogo, dla mnmie jest piękna. Ma piękne włosy...