Julia Pietrucha

6,2
2 250 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Pietrucha

Oby tylko nie zmarnowali talentu.
Na razie 21 lat ma i przyszłość przed nią się rysuje.
Gdyby nie była dobra, to panowie reżyserzy i producenci nie zawracaliby sobie głowy.
A na forum jak zwykle zazdrość, zawiść, złośliwości.
A to Polska właśnie... tylko w pejoratywnym znaczeniu.

projektorman

jako uśmiechające się blondyneczki, modeleczki, ozdóbki i inne takie jest naprawdę niezła
ostatnio pokazała, że przed kamerą krowę po zadku też potrafi poklepać, a hejterów aż skręciło z zazdrości

to Twoja dziewczyna?

projektorman

> Wróżę Julii karierę Meryl Streep.

Meryl Streep, po pierwsze - ma talent.

Po drugie, ma warsztat.

Po trzecie, spotkała na swojej drodze
znakomitych reżyserów (wszak film to
praca zespołowa, nieprawdaż?).

projektorman

Nie da się ukryć, że wybitną aktorką nie jest, choć w "Jutr idziemy do kina" zagrała bardzo dobrze. Mimo tego nie sądzę, aby osiągnęła poziom aktorstwa, jaki reprezentuje Meryl Streep (tego nie da się nauczyć), mamy w Polsce o wiele bardziej utalentowane młode aktorki. ;)

piotrek24tfx

popieram. Nic do dziewuszki nie mam i życzę jak najlepiej, ale dużej kariery chyba nie zrobi. Na pewno jest lepszą ,,aktorką'' niż taka Kamińska która nic nie potrafi, ale to jest tylko moje zdanie, ja być może się nie znam.

projektorman

marne szanse. jedynym walorem dziewczęcia są włosy. trochę za mało jak na wielki format.

projektorman

Ogromna przesada... Julia jest śliczna, ma bardzo oryginalną urodę, jest szczupła, młoda... nie da się zaprzeczyć. Ale pod względem aktorskim to drewno, niestety, słaba aktorka, jeżeli zrobi jakąś wielką karierę, to raczej dzięki urodzie i dużym zapotrzebowaniu filmu na słodkie blondyneczki, na pewno nie przez wątpliwy talent. Nie napisałabym tego o Pietrusze, ale trochę wkurzyło mnie zestawianie Meryl Streep z Julią.

Leukon0e

No raczej z tą słodką blondyneczką to gruba przesada,do tego typu jej
daleko,poza tym z jej gry przebija jakaś tam dojrzałość,co jest wg.mnie
bardzo ważne.Może nie dostała jeszcze roli naprawdę odpowiedniej dla
siebie,w której miałaby kompletną szansę pokazania,na co ją stać?

TheMariol

ja też chciałbym zobaczyć tę piękność w jakiejś poważnej roli
przedsmak już nastąpił w filmie 'Jutro idziemy do kina'

Leukon0e

Nie widziałaś chyba nigdy słodkiej blondyneczki. Przecież Julia wygląda bardzo naturalnie!

candy_man

Ale czy naturalność wyklucza bycie słodkim ;d ? Raczej nie. Gra bardzo przeciętnie, niestety. Wolałabym, aby reprezentowała nasz kraj jako modelka, bo jest naprawdę urodziwa, PL mogłaby mieć wreszcie kogoś na miarę Claudii Schiffer. Do dobrego aktorstwa niestety u niej droga daleka, jest zatrudniana w filmach raczej dzięki urodzie.

Leukon0e

'Julia jest śliczna, ma bardzo oryginalną urodę'

śliczna jest, ale co do typu urody to jest on bardzo banalny

projektorman

Tymczasem Panas i Borys tacy zasłuchani:)
https://www.youtube.com/watch?v=hslP947Svy4

Kusturica pewnie też:)
https://www.youtube.com/watch?v=rQevs3pho