Julia Pietrucha

6,2
2 246 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Pietrucha

Wysokie, chude jak szkapa beztalencie, amatorstwo dwóch pietruszek

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lobo_9

co z tego skoro łeb pusty jak mięsny za komuny.

Piotrekk_2

Ty zaś masz puste serce, nieszczęśniku.

christos

w ocenie aktora kierujemy się raczej czym innym niż sercem.

g.r.e.g.g.

Nie obchodzi mnie czym wy się kierujecie. Skoro bronisz frazy "łeb pusty jak za komuny" jako oceny aktorskich umiejętności to najwyraźniej kierujesz się nienawiścią, nienawistniku.

lobo_9

hahaha, napisz coś z sensen i nie rób z siebie debila

lobo_9

piekna hahaha nie przesadzajmy. jest przecietna. niektorzy wola dziewczyny ktore maja tylek i cycki i sa szczuple , a nie chude i plaskie.

JustyxD

Te co mają tyłek i cycki też są przeciętne, poza tym to nie jedyne rzeczy które mają kobiety.

lobo_9

napisalam niektorzy

JustyxD

I co z tego ?

lobo_9

to ze ty masz inne zdanie niz niektorzy.. nie umieszz czytac?

JustyxD

Nie zrozumiałaś pytania, nie umiesz czytać ze zrozumieniem ?

lobo_9

ty nie zrozumiales odpowiedzi... jaki kiep

JustyxD

Kiep ? Chodzi ci o papieros ?

lobo_9

nie o ciebie

JustyxD

Użyj interpunkcji bo nie wiem o co ci chodzi i napisz jeszcze raz.

lobo_9

nie mam zamiaru

lobo_9

i do robi cholernie upierdliwe minki i grac nie umie

JustyxD

upierdliwa minkę sama masz w swoim nicku, więc ...?

JustyxD

Wiesz, może gdybyś była facetem to by mógł nie być to dla niej komplement, ale z tego co wiem to faceci uwielbiają wysokie zgrabne i szczupłe( szczupłe! ponieważ ona nie jest chuda, jest w sam raz proporcjonalna do swojego wzrostu) i zawsze taka wysoka i szczupła będzie lepiej się prezentować niż niska zgrabna i szczupła.

lobo_9

Heh, przyganiał kocioł garnkowi, sam jesteś chamem a innym wytykasz.

hazy_1

Chamowi odpowiada się po chamsku albo daje w pysk, ty zaś stajesz po jego stronie więc kim jesteś ?

lobo_9

A gdzie niby wyczytałeś, że jestem po jego stronie? Kto nie z tobą ten przeciw tobie? Dosyć prosta logika i często błędna ale czego można się spodziewać po prostych ludziach. A jak odpowiadasz chamowi po chamsku to nie dziw się, że ludzie Cię z nim mylą.

hazy_1

"A gdzie niby wyczytałeś, że jestem po jego stronie?"
Po komentarzu.
"Kto nie z tobą ten przeciw tobie?"
Czasami, to chyba logiczne, zwracasz uwagę mnie a nie jemu, staram się działać w słusznej sprawie, lecz nie dosyć, że jestem niedoceniony to mi się obrywa, w celach obronnych można przejąć formę ataku agresora, ale ty jesteś zbyt złożona i skomplikowana żeby pojąć takiego prostaczka jak ja. Prawdopodobobnie podzielasz jego opinię.
"A jak odpowiadasz chamowi po chamsku to nie dziw się, że ludzie Cię z nim mylą."
Trzeba nie być tępym to się wtedy będzie wiedzieć kto jest chamem a kto nie.

lobo_9

"Prawdopodobobnie podzielasz jego opinię."
Rzeczywiście bardzo prosty z Ciebie człowiek z bardzo prostym rozumowaniem. Nie podzielam jego opinii, nigdzie tak nie pisałem, sobie to po prostu wymyśliłeś bo Ci to pasuje do Twojego prostego obrazu świata. Po drugie za co niby masz być doceniony za to, że zwyzywasz człowieka, który zwyzywał innego człowieka? Dlaczego tobie odpisałem a nie jemu? Pewnie dlatego, że zaintrygował mnie paradoks obrażania kogoś w chamski sposób dlatego, że on kogoś tak obraził w wcześniej i nazywanie go za to chamem. Gdybyś nie nazwał go chamem to pewnie bym się nie przyczepił.

Hans_Kloss

Wysoki wzrost wskazany, ale że chuda jak szkapa? Przecież Julia ma duży tyłek i masywne uda. Ale świetlista buzia i piękne włosy ją ratują. Ma teraz swoje 15 minut. Życzę jej, aby dobrze je wykorzystała. :)

Hans_Kloss

Jest ładną dziewczyną, a raczej kobietą - widzę, że mamy tu zazdrośników, oj nieładnie!

Hans_Kloss

ona jest chuda?przeciez to zdrowa polska rzepa!a ty ile masz hekatrów w pasie, ze tak mówisz?

milenasy

http://nudografia.pl/Julia_Pietrucha

Hans_Kloss

hans,ty świnio !!! :)) a tak na poważnie to ładna,zgrabna z niej dziewczyna

Reznik

bruner to swinia :-) , a na powaznie to zgrabnymi i fajnymi to są np. Natalia Rybicka czy Emilia Komarnicka, Pietruszce do nich daaaaaaaaaaaaaaaaleko.

Hans_Kloss

:)) rzecz gustu,tamte panie tez są apetyczne................komarnicka tak lekko przypomina mi foremniak

Reznik

ma bardzo jakąś taką wredną twarz

hudej

możliwe,,,ale prawda jest taka że rano potargana jedna i druga dużo gorzej się prezentują :))

Hans_Kloss

ona jest okropna

Hans_Kloss

wysokie - to bardzo dobrze
wcale nie takie chude
piękne włosy
piękny uśmiech
fajna słowiańska dziołcha
dobrze zapowiada sie jako aktorka....!

Hans_Kloss

Hans miał i Benitę, i Annę i inne laski, więc wie co mówi!

cwaj

Jeśli ktoś jest ślepo wpatrzony ( a nie obiektywny), to spodoba mu sie nawet Renata Beger ...

Hans_Kloss

Zgadzam się.

Hans_Kloss

Znalazł się pier*olony Tarantino. Nie oceniaj bo g... wiesz o aktorstwie.

crsmth

Haha, jaka aktorka, taki wielbiciel. Jesteś żałosnym, ślepo wpatrzonym w nią zakochanym poj... ... , co zresztą sam pisałeś w innym temacie. Hahah

Hans_Kloss

Hahahaha ;) ostroo

Hans_Kloss

Moim zdaniem fajna z niej suczka ;)

Hans_Kloss

musze cie rozczrować,jest naprawde piękna i posągowa dziewczyna.małe cycki,mały tyłek,chuda?jak dla mnie idelana,to jak ma wyglądać w wieku 20paru lat?jak krowa dojna?ogaranij sie człowieku to naturalna dziewczyna a nie sztuczny plastik jak pamela anderson.żeby jeszcze takie polki były jak ona to by były najpiekniejsze na tym świecie.zazdrość was ludzi zżera to widać i czuć nawet przez net.

Sol1987

Haha, znasz sie na kobietach jak poseł z komisji Antek M. na samolotach. Jeśli o tym nie wiesz, to idź na jakąkolwiek uczelnie,gdzie przebywają 20 kilku latki, albo na basen. Kobiety w tym wieku mogą mieć duży, jędrny naturalny biust, który nie opada. Swoim ubiorem podkreślają dziewczyny swoje kuszące naturalnie rozkoszne walory :).

Hans_Kloss

Zgadzam się z opinią. Do tego pusto w głowie.

Pamiętam jak podczas jakichś wyborów reporter TVN biegał po Warszawie i pytał warszawiaków, co robią w tym dniu i czy zamierzają iść do urny. Na Pietruchę natrafił na Placu Zbawiciela, piła kawę. Odpowiedziała, że nie będzie głosować, bo "nie interesuje się polityką".

Jej zdaniem aby brać udział w wyborach należy się "interesować polityką".

chatiflatt

Jej zdaniem aby brać udział w wyborach należy się "interesować polityką".

K**** a nie ?

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Chude? Kto jak kto, ale ona akurat ma trochę ciałka.