Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 393 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska
TheAmazingPudding

Akurat ta dziewczynka zjada na śniadanie wszystkie te Muchy, Cichopki i Mroczki razem wzięte. Gra w teatrze, nie jest zła i zdecydowanie najlepsza z całej obsady dzieci z tego serialu wliczając w to dodatkowo te twory młodziaków z rodzinkipl :P

Krencony_fw

hahah co za bzdura, do aktorów z rodzinki.pl w ogóle sie nie umywa chociaż jest so nich podobna bo wygląda jak brzydki chłopiec

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
BloodyMaja

Brak Ci konkretnych argumentów i sięgasz po słownictwo na poziomie gimnazjum (przypuszczam, że właśnie jesteś w trakcie nauki właśnie w gimnazjum). Zawsze odpowiadasz w taki sposób kiedy brak Ci konkretnych argumentów aby się obronić?

BloodyMaja

Nie twierdzę, że jest wspaniała. Napisałem tylko, że ma większy talent niż te wszystkie Cichopki, Muchy i Mroczki, o tych chłopcach z rodzinkipl nie wspomnę w ogóle, bo to są beztalencia kompletne. Jest jeszcze młoda, gra w teatrze więc coś z niej będzie.

Krencony_fw

mam wrazenie ze im starsza tym gorzej gra, w tylko mnie kochaj byla slodka, w listach do denerwująca, ale jak teraz oglądam ją w m jak milosc to juz tragedia, naprawde ten kacperek z rodzinka.pl lepiej gra, sorry taka prawda...

grubakotka

Nie koniecznie. Jest ładna i miła, myślę, że ma jakąś szansę, by zostać dobrą, dorosłą aktorką. :-)

Krencony_fw

Julka nie gra w żadnym teatrze

Krencony_fw

popieram

TheAmazingPudding

Zgadzam się. Gra mega sztucznie, szczególnie w M jak Milość.

Ateliee

Jako kilkuletnie dziecko była słodka i rozbrajała swoją grą, ale teraz też jak ją widzę to wygląda i gra nieciekawie.