Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 393 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska

LUDZIE JAK WY MOŻECIE JĄ KRYTYKOWAC I NIE DOSTRZEGAĆ Talentu.?!
To NAJLEPSZE NA CAŁYM ŚWIECIE DZIECKO. Kochana moja.
Wy jej ni znacie. Tylko lądacie filmy, a w filmie musi grać tą osobę co jej karzą.!
Ja znam Julie z jej serwisu internetowego i ona jest świetna i śliczna. po prostu wszystko

Nie zgadzam się z wami, że jest mały bachor, ponieważ to zdjęcie jest z TMK , ona Tak teraz wyglada

http://img267.imageshack.us/img267/548/efozm1.jpg

jest śliczna

kot139

A i wy jej po prostu zazdrościcie.!!!!!
Ona jest cudowna a wy tego nie widzicie.

kot139

Nie przesadzasz? :/

kot139

Jest paskudna z wyglądu i charakteru. Jak ją widzę na ekranie TV, mimowolnie przełączam program. Również jej gra aktorska (?) pozostawia wiele do życzenia.

kot139

ja znam julke osobiście i nie zmieniłam o niej zdania(okropna)
znam się troszkę na aktorstwie (uczęszczam do ogniska teatralnego teatru ochoty) i ona nie ma za grosz talentu

kot139

Najlepsza na na świecie mówisz. To widać mało młodych aktorek znasz. Nie jest złą aktorką ale na pewno nie dorównuje wielu młodym gwiazdom światowego formatu porównaj sobie jej grę aktorską choćby do aktorstwa takiej Jodelle Ferland, Ariel Gade, Dakoty Fanning, Abigail Breslin. Julka Wpada przy nich dość tandetnie. Ale szanuję Julkę bo jest jedną z nie wielu artystek młodego pokolenia z bogatą twórczością i która po prostu liczy się na scenie ale proszę nie porównujmy jej do gwiazd światowego formatu.