Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska

O wiele lepiej grała w Tylko mnie kochaj niż te dzieci co graja w niani które są tak sztuczne że aż boli... moze ten mały jeszcze jakoś ciągnie ale ta Małgosia i Zuzia to istne dno

oleska_4

No ale poziom gry aktorskiej w serialu a w filmie jest o kilka oczek niższy. W ogóle mnie to śmieszy... młoda Julia zagrała w jedynm filmie a ma głosów ponad 1000. A taki Rush, Quinn nie ma nawet tylu. Ah ta dzisiejsza młodzież...

oleska_4

Oglądałaś angielską wersję Niani? Tam dzieci też sztucznie grają, może o to też chodziło.

ankulinio

No ale w Niani chyba o to chodzi ... Przeciez sama Dygant gra strsznie sztucznie ... takie role ;/

oleska_4

Ja tam wolę dzieci z 'Niani', ale... mogę się nie znać :)
Widziałem kilka 'wytworów' tej 'aktorki' i jak na razie nie widziałem chyba gorszego koszmaru aktorskiego ! Dzieciaki z Niani to przy tym 'czymś' istne perły aktorskie - kto jej dał jakąkolwiek szansę zagrania i czemu popełnił taki okrutny błąd ?

oleska_4

co za durna dyskusja, dzieci nie wybiera się do filmów żeby grały oscarowe role tylko zeby łądnie wyglądały, jaki warsztat może mieć 5-letnia dziewczynka??? nie każde dziecko to shirley temple która miała swoj naturalny urok.