Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 393 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska

Według mnie znalazło by sie kilka lepszych odtwórczyni ról Michaliny w TKM chociarz za jej gre daje 4/10. Ale i tak jest żałosna

Stolaz

Fajnie tak krytykowac, a jak bys był na jej miejscu to myslisz że tak łatwo by było? Dla mnie Julka zagrała rolę Michaliny najlepiej jak było można.
Daje jej 10/10;D
:)

Madziulkaa

Moje zdanie na jej temat jest takie: grać faktycznie umie, bardzo dobrze zagrała w Tylko mnie kochaj, ale tylko w tym filmie bo zauważyłam że jej gra zaczyna się psuć chociażby patrząc na Rodzinę Zastępczą i Magdę M. W zasadzie lubię ją jako aktorkę, ale zmieniłam nieco zdanie na jej temat w życiu prywatnym. Dobrze gra, stara się, widać że ma predyspozycje do tego, ale jest niesamowicie rozpieszczona i ma lekkiego fioła za przeproszeniem. Patrząc chociażby po jej zachowaniu w Rozmowach w toku- sprawiała wrażenie lekko świrniętej-wiem że ma dopiero 8 lat i ma prawo się wygłupiać-ale bez przesady. Emilka Stachurska z Niani zachowała się bardziej dojrzale. Nie chciałabym źle prorokować, ale Julii faktycznie może kiedyś palma odbić-tak jak M.Culkinowi. Parę dni temu napisałam że ją uwielbiam, ale teraz się to trochę zmienia...

Stolaz

ale zauważcie to że ona jeszcze jest młoda i za aktorke zabardzo ją breć nie można. W TMK zagrała fenomenalnie ;dd ten film był taki świetny ze względu na nią ;dd ma jeszcze dużo alt żeby sie uczyć zawodu (bo mówiła że pragnie być aktorką) Julka jest super i tyle :*

aKuKu_

ona gra bardzo, bardzo sztucznie, jest cala masa dzieci ktorego graja fenomenalnie w porownaniu z nia, dodatkowo pisza takie teksty temu dzieciakowi jak by grala conajmniej 20 latke, a gra brzdaca wiec wypada to tragicznie, na sile chca z niej zrobic genialna gwiazde ale nie wychodzi