Julia WróblewskaI

Julia Magdalena Wróblewska

6,5
4 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Wróblewska

Czy Wy się w ogóle zastanawiacie co piszecie o 12-letniej dziewczynce? Piszecie że jest jej nienawidzicie, że jest głupia, poje*ana, nienormalna, a to chyba z Wami jest coś nie w porządku skoro piszecie takie rzeczy. !! Nikt nie karze Wam jej lubić, możecie napisać: 'ja jej nie lubię' albo 'według mnie nie umie grać. powinni wziąć jakieś inne dziecko' ale niektóre komentarze lepiej zachować dla siebie...
Taka jest moja opinia:
Lubię Julkę, uważam, że to fajna, radosna i uśmiechnięta dziewczynka. Czasem zachowuje się trochę dziecinnie, ale przecież każdy dorasta w swoim czasie, a ona ma dopiero 12 lat. Nawet nie całe... W Tylko mnie kochaj zagrała śmiesznie, fajnie i jak ktoś już wcześniej napisał na swój sposób uroczo. W niektórych momentach były jakieś małe niedociągnięcia, ale przecież nie można oczekiwać arcydzieła od 7-letniego dziecka! Potem zagrała jeszcze w kilku serialach, z czego podobała mi się w Rodzinie Zastępczej, gdzie zagrała podobną postać jak w TmK i wykazała się też w Naznaczonym, gdzie miała do zagrania trudniejszą rolę, z którą tez poradziła sobie bardzo dobrze. Teraz możemy ja oglądać w M jak miłość, gdzie moim zdaniem też nie gra najlepiej i moim zdaniem wzięli ja tam ponieważ byli zachwyceni jej grą w TmK. Ale teraz to już nie jest małe dziecko! Przecież ona ma 12, to już nie jest małe dziecko i nie rozumiem po co na siłę je z niej robią. Julka spokojnie mogłaby zagrać postać w swoim wieku...

bells...98

Identycznie uważam, bardzo dobra opinia!

bells...98

Zgadzam się w 100 %, uważam że gra naprawdę świetnie! A co do tego że nieraz robią z niej młodszą niż jest, to sądzę że jest to skutkiem tego że poprostu nie wygląda na swój wiek, jest niska i drobna, ma wciąż dziecinną buzię więc trudno oczekiwać że będzie grała starszą od siebie (jak np. kiedyś śp Judith Barsi ale to trochę inna historia) . A przynajmniej ja tak uważam.

bells...98

Ludzie są okropni, powinni sami stanąć w obliczu takiej krytyki i już nigdy więcej nie powiedzieliby bez przemyślenia złego słowa o drugim człowieku...;/

bells...98

Julia chodziła ze mną do szkoły (zaraz bedzie że zmyślam, ale mócie sobie co chcecie ja wiem swoje) i nie lubię jej jako osoby, ale jak dla mnie gra nieźle, ale uważam tez , że rozpieszczoną smarkulą i ogólnie zachowuje się poniżej pewnej normy. Ale co do jej gry aktorskiej - to jest OK