Jest bardzo, bardzo, bardzo..................., bardzo seksowny, gorący. Jest również fajnym aktorem. Rola dr Troya w serialu "Bez skazy" bardzo mu pasuje:):) Bardzo go lubię i bardzo mi się podoba:) Gdybym mogła chętnie bym się z nim przespała i poćwiczyła różne pozycje seksualne :):*
zgadzam się:) jest niesamowicie seksowny i przystojny :) i do tego dobrze gra i fajnie się go ogląda na ekranie:)
Zgadzam się z wami :P facet jest jak najbardziej ZAJEBISTY...
na miejscu Phebe nigdy bym go nie ucestwiła tylko byłabym z nim zawsze nawet gdyby byl zly w sumie to by bylo nawet jego plusem:P
trzeba przyznać ,ze gościu ma w sobie to coś, że ma się miękkie kolana/// ale prawdę powiedziawszy, to stare próchno z niego powoli:) ciekawe jaki jest naprawdę... myślę ,że...a to zostawię dla siebie:) hih
Nie mogę... muszę w końcu to powiedzieć... opierałam się, ale już dość: ON MI SIĘ PODOBA!!! Ulżyło mi :)
PS. Chodzi o to, że założyłam się z koleżanką o to, że nigdy nie ulegnę jego urokowi. No i cię nie udało...
osz Ty dobra jesteś...:P ja jak facet jest boski to jestem moze za bardzo ulegla... ale to nie moja wina... juz taka sie urodzilam...:P
Może i koleś jest przystojny, ale przecież on się na aktora nie nadaje. Gra ciągle tak samo, z tym samym wyrazem twarzy. I ciągle te rozdziawiona gęba... yhh, Odrażające.
zgadzam się... zdecydowanie nie nadaje sie do gramia.... ale trzeba przyznac ze milo sie na niego patrzy:P
<piszę pod loginem mojego chłopaka>
Rzeczywiście jest boski, sexi itd. a do tego jeszcze czarny charakter:)
To coś co kręci nie jedną laskę.
Znam go głównie z Charmed (jestem chyba najstarszą osoba co to ogląda)
Wygląda tam przepięknie, ale widziałam go w Premomition i tam już wygląda przeciętnie (nie polecam tego fiulmu, bo jest do D*UPY)
Mimo że, ma 40lat i tak jest dla mnie jednym z piękniejszych aktorów
"Gdybym mogła chętnie bym się z nim przespała i poćwiczyła różne pozycje seksualne :):*"
Boże, miej nas w opiece...
Oj tam.... daj spokój każdy ma prawo do swojej opinii i wyrażenia tego co czuje... a, że nie zawsze jest to mądre i przemyślane... no trudno... Niektórzy piszą po prostu pod wpływem emocji.... czy hormonów... :P
Może i masz rację :)
Na to jest jedna rada. Znaleźć sobie porządnego faceta. Może tak bogatego się nie znajdzie, ale na pewno takiego co da dużo ciepła i miłości.
pozdrawiam