Julian McMahonI

Julian Dana William McMahon

7,2
4 828 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julian McMahon

Ej no, chyba zaszła pomyłka, że on jest na 5 miejscu?top aktorów? Bo ma jakoś mało głosów. I nic o nim nie słyszałam. Może mnie oświecicie??

czarna_mamba_9

"Ej no, chyba zaszła pomyłka, że on jest na 5 miejscu?top aktorów?Bo ma jakoś mało głosów."
To nie pomyłka tylko naturalna kolej rzeczy. Kiedy aktor z wysoką średnią przekracza tysiąc głosów najczęściej ląduje w czołówce top 100 by później spaść niżej dzięki użytkownikom, którzy dają mu jedynki nie dlatego, że uważają go za złego aktora, tylko dla tego bo uważją, że nie zasługuje na bycie tak wysoko. To trochę niesprawiedliwe ale także nieuniknione.

"I nic o nim nie słyszałam. Może mnie oświecicie??"
By poznać odpowieć na to pytanie polecam zajrzeć do jego filmografi i zorientować się czy nie oglądałaś z nim jakiegoś filmu lub serialu.

A na dowód, że jest świetnym aktorem polecam obejrzeć te 2 fragmeny serialu "Bez skazy" z jego udziałem:
http://www.youtube.com/watch?v=MVK3nGmBI8w&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hltjJbAIhG4

nero3

Ok Ok. Ja nikogo nie oceniam jak o kimś nie słyszałam, byłam tylko zdziwiona bo go nie znam i chciałam wiedziec kto to jest ;)

czarna_mamba_9

Więc Ci odpowiedziałem. Przy okazji chcę umieścić jeszcze jeden fragment "Bez skazy" z jego udziałem. Powinien był dostać złoty glob:
http://www.youtube.com/watch?v=lL7CnlEhAIY

nero3

Ten gościu wogóle nie zasługuje zeby być w pierwszej 100 i to tyle

leon241

Ale na pewno jest lepszym aktorem niż Jean-Claude Van Damme.

szafeczka12

Wątpie van damma zna więcej ludzi,i to on był krolem kaset video lat 90 a nie Julian McMahon

leon241

To, że zna go więcej ludzi i był królem kaset lat 90(co za argument!) nie świadczy, że jest lepszym aktorem. Arnolda schwarzeneggera też zna więcej ludzi ale aktor z niego żaden(choć trzeba przyznać, że maszynę grał nieźle) Poza tym van damm ma na koncie takie "prestiżowe" nagrody jak złota malina, a Julian nominacje do złotego globu.

szafeczka12

Ja tam lubie filmy z Van Dammem ;) Przynajmniej nie są nudne ;)

czarna_mamba_9

Tak, i nie trzeba na nich zbyt dużo myśleć.

szafeczka12

Myśleś to dużo nie trzeba słuchając piosenek
Britney Spears

szafeczka12

Fakt, nie trzeba, ale chyba o to w tych filmach chodzi, żeby się dobrze bawić. Poza tym ja od myslenia mam inne filmy.

czarna_mamba_9

Kto to jest w ogóle???? Co on robi w Top 10??????

kopacz0

jako że umiesz pisać,zakładam że czytać również więc przeczytaj sobie notkę biograficzną a będziesz wiedział kim jest,a tak z grubsz to skoro ma stronę na FW i choć może ze średniej długości filmografią więc wniosek z tego że pewnie jest aktorem,co zaś do miejsca w tym durnym rankingu,to jako że niedawno uzyskał 1000 punktów znalazł się na 6 miejscu z którego systematycznie będzie spadał jako ze oburzeni "znawcy filmowi" często nie znając nawet ani jednego tytułu w którym wystąpił zarzucą go 1-dynkami,ażeby przypadkiem zbyt długo ponad ich idolem nie górował,więc bez obawy jeszcze tydzień i wyjdzie poza top100
dlatego właśnie nie lubię kiedy któryś z moich ulubionych aktorów osiąga 1000 głosów bo zaraz zjawia sie banda buraków z zapytaniem "kto to jest?"

fenix

Potwierdzam zdanie. Ja osobiście uważam, że jest świetny. I nie tylko dlatego, ze jest przystojny, ale dobrym aktorem tez jest. Nie krytykujcie kogoś, o kim nawet nie słyszeliście.

użytkownik usunięty
w_tyl_zwrot

Przepraszam bardzo,ale on rzeczywiście nie zasługuje na to by być aż tak wysoko w rankingu.Nie jest to żaden arcymistrz kina i zagrał w najbardziej dennym serialu jaki mogli wyprodukować no to tyle. 1/10

Jeśli chodzi Ci o "Czarodziejki" to nie będę protestował, choć uważam, że na pewno nie zasługuje na tak złą ocenę. Ale jeśli mówisz o "Nip/Tuck" to coś Ci się pomyliło.

nero3

A poza tym wypadł już z pierwszej setki więc masz opóźniony zapłon.

użytkownik usunięty
nero3

Ogółem chodzi mi o to,że kiepski z niego autor.A co do rankingu to według mnie i tak jest za wysoko.

O tym, że jest kiepskim aktorem na pewno świadczy fakt, że ma na koncie nominacje do Saturna i Złotego Globu.

nero3

To, że ktoś go nie lubi i krytykuje, nie znaczy, że musi od razu wszystko w nim podważać. Te nagrody o czymś świadczą, byle kto za beznadziejną rolę nie dostaje nominacji.

czarna_mamba_9

ej on nie jest na 5 tylko na 175 miejscu

marcin19941100

Może łaskawie spojrzysz na datę poprzednich wpisów?