Julian McMahonI

Julian Dana William McMahon

7,2
4 828 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julian McMahon

jak najbardziej zasługuję na pierwsze miejsce w setce....

Jimmy

Przystojniak...
był moją niespełnioną miłością dzieciństwa - do dziś go uwielbiam i marzę ze kiedyś go spotkam... jest cudownym ciachem, dobrym, miłym i takim delikatnym...

Jimmy

Ja kocham Juliana, kocham, kocham, kocham, kocham ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Jest moim wzorem a w przyszłości będę jego żoną...

Jimmy

jest śliczny jak gówno w różowym papierku xD

Jimmy

O, nie, atak debili ;|... Lecz się kretynko... taki ktoś jak Julian nawet na ciebie nie spojrzy...

Dziewczynka_bez_zapalek

dobrze ze nie spojrzy bo jestem facetem... KRETYNKO!

BarEET

W dodatku tępym facetem... bardzo tępym... gdybyś był odrobinę bystrzejszy, zauważyłbyś, iż wiadomość kierowałam do autorki tematu...

Dziewczynka_bez_zapalek

W dodatku jesteś tępym dziewcynko... bardzo tępa... gdybyś była odrobinę bystrzejsza, zauważyłabyś, iż JESTEM FACETEM i nabijam się z takich niepłodnych jretynek jak ty.

Ale cóż....
Spalę WAS WSZYSTKICH- dziewczynka z zapałkami!

Jimmy

Wybacz totalnie kretynie z preferowanego przez cię plebsu, iż nie domyśliłam się po twoich słowach co siedziało w twojej pustej głowie -.- moja wina! Doceniam, że tak bardzo podoba ci się mój nick i pragniesz na wszelkie sposoby wymyślić coś równie zabawnego. Jednakże muszę orzec, iż kopiowanie cudzej treści może być niebezpieczne dla ciebie samego niepełnosprytny kolego. Apeluję więc o zapełnienie głowy czymkolwiek, by cokolwiek w niej zagościło i mądrego wynikło przez stukanie w klawiaturę...
Udław się przyrodzeniem.

Jimmy

JeSt TaKi BrZyDkI nIeNaFFidZe gO

Jimmy

Zgadzam się! On jest boski x3 I w dodatku dobrze gra.

Monia555

on jest zajebisty

za krótki <br/> za krótki <br/>
za krótki <br/>

KristenStewart

Jest dobrym aktorem. Nawet świetnym. Szkoda, że nie jest doceniony na tyle na ile zasługuje. Mało trochę tych ról, mam nadzieję, że to się zmieni.
W Nip/Tuck zagrał bomba.

maggie_magda

Julian jest wspaniały. A jego kreacja w Charmed wprost fenomenalna:D:D:D

violet363

Taaaaa... od kiedy Jimmy to imię dziewczęce? :P

Ultor

Daj spokój, stary! Nie ma sensu marnować naszego cennego atramentu na toto coś tam, u góry! Wystarczy wejść na sweetblogaska i gołym okiem widać, że mamy do czynienia z jakimś rynsztokowym qrwiszonem i pomiotem!

Jimmy

W sumie masz rację, ale jej cięte riposty mnie rozwalają!