Julian McMahonI

Julian Dana William McMahon

7,2
4 828 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julian McMahon

Julian McMahon

użytkownik usunięty

... kolana miękną ... przecudowny facet :)

coz dodawac....... co racja to racja;) cudo:*

użytkownik usunięty

Popieram!!! Ten facet to chodzący ideał!!!

a ja powiem tylko jedno:CIACHO!!!,i to wszystko co mam do powiedzenia:) pozdro dla fanek:D

Zgadzam sie z Wami...;)...przystojniak z nigo..!!;*

;* ;]

ahhhh...racja racja. Przystojniacha z niego że hej :)
I ten jego zadziorny wzrok...mrrrrrrr :)

agusiek303

Zgadzam sie z wami Julian to Ciacho! Swietnie gra w filmach i serialach. No i ten jego wzrok....xD

Anusia16

uwielbiam go,przez niego sie zmusilam zeby obejrzeć fantastyczną czwórkę i nie zaluje ani troche!!! gral tam po prostu bosko,zupelnie jak Cole
pzdr dla innych fanek;*

zgadzam się z wami dziewczyny... normalnie ta twarzyczka... a wiecie ze jego ojciec był/jest premierem australii? ale co tam ... i tak ma sliczną buźkę:D xD a i jak tak go lubicie to wpadnijcie na moj blog o nim;) -> www.julian.blog.onet.pl

a gdzie mój wpis sie podział ??:) JUlian to chodzący ideał mężczyzny poprostu cudo :) ciekawe jaki ma charakter , jeśli równie wspaniały jak on to żyć nie umierać !!! :)

Jest boski:))))nic tylko miec takiego na wlasnosc:))po wczesniejszym sprawdzeniu charakteru;p

valentine

Shannen miała zazdroszcze jej (: :) za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

Nie ma co, wspaniały facet ;> Kiedy pierwszy raz zobaczyłam go w
Czarodziejkach dech zaparło.^^

calin_a

Oj to prawda boski facet !! szkoda ze nie garł do konca w Charmed

emi635

przeczucie jest świetne .. obejzyjcie koniecznie ..
tylko szkoda ze pod koniec on umiera :(
takie ciacho uśmiercili... PODAM ICH DO SĄDU :D

Och jest świetny ma taki wzrok...Uwielbiam go nie dość że śliczny to jest bardzo zabawny. Kiedy mówi to poprostu istne marzenie!!! Co myślicie o jego roli w Nip Tuck??? niestety nie miałam okazji obejrzeć ale za to charmed ogladałam. Buziaki dla fanów :}

J_McMahon

Polecam Nip/tuck! Julian zagrał tam wyśmienicie, zresztą rola watażki łóżkowego widocznie mu spasowała ;p

sensual

śliczny jest .. BooSkI.. ale na 100 ma laskę :(

roksana1213

ma czy nie ma ale fajny jest

To prawda jest przecudowny i strasznie sexowny ahhh...Wymarzony facet :D

kingajkari

Sexiest man alive!