Julian McMahonI

Julian Dana William McMahon

7,2
4 828 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julian McMahon

gwiazdom seriali typu czarodziejki które zdobywają takie rzesze fanów trudno jest odbić się od łączenia z rolą w tym serialu
mam na myśli to że po prostu będą postrzegani przez pryzmat czarodziejek
czyli w przypadku Juliana był on u mnie postrzegany jako Cole jednak gdy obejrzałam film another day lub serial bez skazy albo teraz przeczucie to myśli że on odbił się od Cole'a i jest po prostu Julianem. To tak jak Shannen Doherty i Rose Mcgowan znam je z wielu filmów poznałam je w czarodziejkach na początku więc wtedy były dla mnie po prostu Prue i Paige teraz gdy zapoznałam się z innymi filmami z nimi zrozumiałam że nie ma Prue ani Paige: jest Shannen Doherty i Rose Mcgowan :D

dla tego kto przeczytał uściski wysyłam i dla tego kto zrozumiał buziaki wysyłam :D:D

JustFurious

możliwe że u Ciebie tak jest,ale np. dla mnie Julian zawsze będzie Cole'm;))) (mimo ze oglądałam parę filmów z nim)
pzdr;*

Bellamy

Użytkownik Prue Halliwell masz rację ja jak ogladałam Charmed to Shannen Doherty tylko kojarzyła mi się z Prue ale obejrzałam z nią kilka filmów i została Shannen nie jak na poczatku Prue.
Pzdro dla Ciebie:)

redsylwia

hihi :D no właśnie :) buźka :*:* :)

JustFurious

Ja natomiast zgadzam się z Cleo dla mnie Shannen Doherty to zawsze będzie Prue;)
Buziaki ślę do założycielki tego tematu;*****

JustFurious

a ja Czarodziejek wczesniej nie oglądałam i dla mnie Julian jest Christianem, a Shannen - Brendą z BH 90210 :D

JustFurious

Dla mnie zaden serialowy aktor nie jest więźniem swojej postaci Wiec Julian to Julian a Shannen to Shannen :)