Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Kocham jego głos , urodę i wszystko < 3 :*** !!!!!!!!!!!!!

AshleyTisdale92

Tez go kocham. Najocniej na świecie.
Jest piękny, ma świetny głos, talent i wszystko!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Anik81

masz 13 lat i jesteś tępą cipką

Hahaha xD Rozwalileś mnie tym postem zarazem mając rację ;)

AshleyTisdale92

popieram ;p
On ma naprawdę wspaniały głos i na dodatek jest mega przystojny !! xd
Jak takiego nie kochać ?? xdxdxd

ps. zapraszam tu :
http://justinblove.blog.onet.pl/

kamila339

Jak takiego nie kochać ?? xdxdxd

Chyba raczej jak takiego kochać beztalencia.
I to twoim zdaniem ma być mężczyzna ? współczuję ci kamila339.

AshleyTisdale92

Oj, dzieci, dzieci...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mii

Dobrze powiedziane.

maxior

mięsny jeż jest przy bejbe światowym hitem

AshleyTisdale92

Boże widzisz i nie grzmisz. Nie rozumiem jak można w takim beztalenciu się zakochać. Jego piosenki są denne i puste. Śpiewa jak dziewczynka. Niestety muszę pogratulować jego fankom totalnej głupoty i bezguścia. Jak dorośniecie to będziecie z tego się śmiały. Pozdrawiam Anty fanów Bimbera.

maxior

Dzięki za pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!!A Bieber to jest niewiem jak go nazwac bo jest okropny!!!~Jka go można kochać???!!!Totalne bez talęcie,śpiewa jak baba i taki z niego brzydal!!!

użytkownik usunięty
maxior

Dokładnie

AshleyTisdale92

a wy się dzieci czepiacie? miłości wam brak czy co?

LoveKiller

Popieram Bieber was nigdy nie pozna i dobrze byście się na nim zawiodły!!!

LoveKiller

Cicho bądź trollu.

maxior

Chyba nie za bardzo wiesz, czym jest trollowanie. Ja myślę, że tobie bliżej do trolla niż mi. Odwiedź ciocię Wikipedię, ona ci powie co oznacza troll w internecie ;)

LoveKiller

Nie musisz mi mówić kto to jest troll. Bo trollem to ty jesteś.

maxior

Każdy troll tak namiętnie wypiera się, że nie jest trollem ; )

AshleyTisdale92

dziewczyno będziesz sie kiedyś z siebie śmiała. Ale jak zrozumiesz swoją głupotę, to radzę posłuchać : AC/DC, Metalliki, Nirvany czy Led Zeppelin czy rap w stylu paktofoniki albo 2pac. To jest muzyka, a nie gówniany pop

Joker_WhySoSerious

w takich sytuacjach mówię: żyj i daj żyć innym. Ja na ten przykład nienawidzę AC/DC czy Led Zeppelin, bo wolę posłuchać Eltona Johna (OMG! gej, nie zabij mnie) czy Johna Lennona. I co?Pobijesz mnie za mój gust? -,-'

LoveKiller

Nie, ja nie chcę być(a przynajmniej staram się nie być) chamem. Tak się akurat składa , że Eltona Johna czy Lennona bardzo lubię. Od czasu do czasu lubię posłuchać sobie Imagine czy niektóre piosenki Eltona Johna, ale moim ulubionym gatunkiem jest rock. Popu bardzo nie lubię, ale zdarzają się artyści , którzy mogą przyciągnąć moją uwagę - na przykład Michael Jackson. Pop czy techno łatwo wpada w ucho, jest rytmiczny , lecz dla mnie zbyt ... nudny i amerykański, ale jak ktoś chce słuchać to proszę bardzo. ale jak już mówiłem, te dziewczyny słuchające biebera będą się kiedyś z siebie śmiać. Albo (o zgrozo! ;D) i nie...

Joker_WhySoSerious

Ja tam się tym zdaniu tych dziewczyn powiem wam za bardzo niedziwie. Postawicie się na ich miejscu:
Primo wiek jeszcze dość niski więc doświadczenie muzyczne równe zeru
Secundo Są Podatne na propagandę i lansowane gwiazdeczek
Tertio Ich gust nie jest jeszcze wyrobiony, chociażby z racji ich wieku
Quarto Są dziećmi więc podobają im się dzieciaki, nieważne czy mądre czy głupie
Quinto Są to jak to się mówi w slangu internetowym " pokemony"
Sesto Ich poglądy wyznacza Disney Channel czy inny TVN (takie telewizje głoszą raczej prymitywne poglądy)
Settimo Bimberek jest "sweeeeet" tak jak one więc podobają im się osoby podobne do nich

Ivalor

Ottavo Może po prostu ktoś go lubi? O gustach się nie dyskutuje. Dla jednego coś jest ,,słitaśne" a drugi jak to widzi to rzyga. Byłoby nudno, jakby wszyscy lubili to samo...

Ale muszę przyznać, że to i tak przegięcie ;) ,,Sweeet" brr...

Ivalor

"Primo wiek jeszcze dość niski więc doświadczenie muzyczne równe zeru"
Eeeeee synek, synek :)
Ja mam 15 lat, a uwierz mi że się już nasłuchałem !
Zgrywam się tylko :) ,masz rację wg. mnie pokemony powinno się zastrzelic, gdyż tylko psują naród.

Ivalor

Jedyne do czego się uczepię to to, że wciąż poniżasz - może inaczej - grupujesz młode osoby do klasy niedoświadczonych w jakikolwiek sposob. Czy to się nigdy nie skończy?

Joker_WhySoSerious

Led Zeppelin i AC/DC dokładnie wiesz czego powinno się słuchać

HEMI_Mopar

Eltona nie lubię (orientacja seksualna) ale John Lennon to artysta wszech czasów. Szkoda żę Chapman go zastrzelił bo może nie byłoby dzisiaj takich osób jak Biber. Dzisiejszy pop to dno nie licząc oczywiście Jaya Kaya i Jamiroquai. Reszta to jak się mówi o kant du** rozbić.

HEMI_Mopar

Nie powiedziałbym, że Jamiroquai to pop. Myślę, że to dużo funka i mieszanka soulu i disco z acid-jazzem. To tylko moje zdanie.
Ich najlepszy utwór to Cosmic Girl.

Pozdrawiam.

AshleyTisdale92

Głos ma jak po kastracji xD a uroda... Bez komentarza :D Chyba się tylko 7 letnim dziewczynkom podoba.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Masz racje;]. http://www.youtube.com/watch?v=3WXIETZW-xs prawdziwy hardkor(nie z biebera rzecz jasna)

Sophie1926

Sophie czytam kolejne twoje posty i coraz bardziej mnie kręcisz.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Jesteś idiotką i trollem .

AshleyTisdale92

Teoretycznie powinno się szanować gust każdego, ale w przypadku fanów(głownie fanek) Bibera jest to bardzo trudne. Bez komentarza pozostawię jego głos, wygląd i "talent". Posłuchajcie sobie bardziej ambitnej muzyki, np. Dżemu, Nirvany ,Led Zeppelin czy chociażby Michaela Jacksona. Może zobaczycie wtedy dlaczego niektórzy tak krytykują Bibera i jego "oh, baby ohh".

Kostka134

Jeśli ktoś takowy posiada to owszem, ale jeśli ktoś kompletnie gustu nie posiada to o jakim szacunku my tu mówimy? Jak dla mnie kompletny pozer i beztalencie. Jeżeli on jest uważany za wzór zarówno młodzieńczy jak i talentu muzycznego to czas umierać...

seth3241

Masz rację, może, a nawet na pewno są jakieś granice tolerancji, dlatego zaznaczyłam, że szanowanie ich gustu muzycznego jest bardzo trudne. Czytajac "Najwspanialszy < 33. Kocham jego głos , urodę i wszystko < 3 :*** !!!!!!!!!!!!! " miałam ochotę napisać, że to co słuchają to jedno wielkie g. ,no ale fanki Bibera to głównie dziewczynki z przedziału wiekowego 9-14, także mogłyby znadinterpretować moje słowa i nazwać trollem, a ja naprawdę nie chcę się z nimi wdawać w dyskusje na poziomie takich jak powyższy argumentów.

Kostka134

Ale zauważcie, po naszych anty-bieberowych komentarzach, jak się nagle dziewczynki zamknęły :D
Ani jednego komentarza ze strony fanek :D

krzycho123

po nierktórw z waszych sa poniżej poziomu.?
chociaż wszych poniżej, jest chyba mniej niż tych poniżej od fanek wielkich, niektóre przesadzają in to ostrao atyfani też

Kostka134

a jednak już po tym sie wdajesz, dla innych to co ty słuchasz może być g. a i ja mam trochę więcj lat nioż 14

Kostka134

ok tylko wytłumacz mi jedno iby dlaczego jest bardziej ambita od muzyki JB

AshleyTisdale92

Więc przyznajesz, że jesteś lesbijką?

użytkownik usunięty
Venderein

zgadzam się, że piosenki JB są denne, dla mnie nie mają sensu. do Joker_WhySoSerious: MIchael miał niedużo piosenek pop, w większości to był soul i r&b

Może i masz rację, nigdy nie słuchałem z wielką pasją Jacksona, ale chyba nie bez kozery mówi się o nim "Król popu"

AshleyTisdale92

Ja też go lubię.. Justin Bieber jest poprostu MegA ;)
Jeśli też go lubicie wchodźcie w twn link : http://drugieja.pl/bieber/

AshleyTisdale92

O boziu, ile pokemonków!
Nie przepuśćmy takiej okazji! Trzymajcie ich a ja spuszczam atomówkę!

;p

użytkownik usunięty
AshleyTisdale92

ja pie...e ale wieś! Twój nick i i idol

MilesQuaritch

łooo...kiedy ja cię ostatnio "widziałam"?

MilesQuaritch

masz coś do Ash???

użytkownik usunięty
AshleyTisdale92

Pokemonie drogi, już Gogol Bordello lepiej posłuchać xD - http://www.youtube.com/watch?v=elyQ4ShVw-Y