popieram ;p
On ma naprawdę wspaniały głos i na dodatek jest mega przystojny !! xd
Jak takiego nie kochać ?? xdxdxd
ps. zapraszam tu :
http://justinblove.blog.onet.pl/
Jak takiego nie kochać ?? xdxdxd
Chyba raczej jak takiego kochać beztalencia.
I to twoim zdaniem ma być mężczyzna ? współczuję ci kamila339.
Boże widzisz i nie grzmisz. Nie rozumiem jak można w takim beztalenciu się zakochać. Jego piosenki są denne i puste. Śpiewa jak dziewczynka. Niestety muszę pogratulować jego fankom totalnej głupoty i bezguścia. Jak dorośniecie to będziecie z tego się śmiały. Pozdrawiam Anty fanów Bimbera.
Dzięki za pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!!A Bieber to jest niewiem jak go nazwac bo jest okropny!!!~Jka go można kochać???!!!Totalne bez talęcie,śpiewa jak baba i taki z niego brzydal!!!
Chyba nie za bardzo wiesz, czym jest trollowanie. Ja myślę, że tobie bliżej do trolla niż mi. Odwiedź ciocię Wikipedię, ona ci powie co oznacza troll w internecie ;)
dziewczyno będziesz sie kiedyś z siebie śmiała. Ale jak zrozumiesz swoją głupotę, to radzę posłuchać : AC/DC, Metalliki, Nirvany czy Led Zeppelin czy rap w stylu paktofoniki albo 2pac. To jest muzyka, a nie gówniany pop
w takich sytuacjach mówię: żyj i daj żyć innym. Ja na ten przykład nienawidzę AC/DC czy Led Zeppelin, bo wolę posłuchać Eltona Johna (OMG! gej, nie zabij mnie) czy Johna Lennona. I co?Pobijesz mnie za mój gust? -,-'
Nie, ja nie chcę być(a przynajmniej staram się nie być) chamem. Tak się akurat składa , że Eltona Johna czy Lennona bardzo lubię. Od czasu do czasu lubię posłuchać sobie Imagine czy niektóre piosenki Eltona Johna, ale moim ulubionym gatunkiem jest rock. Popu bardzo nie lubię, ale zdarzają się artyści , którzy mogą przyciągnąć moją uwagę - na przykład Michael Jackson. Pop czy techno łatwo wpada w ucho, jest rytmiczny , lecz dla mnie zbyt ... nudny i amerykański, ale jak ktoś chce słuchać to proszę bardzo. ale jak już mówiłem, te dziewczyny słuchające biebera będą się kiedyś z siebie śmiać. Albo (o zgrozo! ;D) i nie...
Ja tam się tym zdaniu tych dziewczyn powiem wam za bardzo niedziwie. Postawicie się na ich miejscu:
Primo wiek jeszcze dość niski więc doświadczenie muzyczne równe zeru
Secundo Są Podatne na propagandę i lansowane gwiazdeczek
Tertio Ich gust nie jest jeszcze wyrobiony, chociażby z racji ich wieku
Quarto Są dziećmi więc podobają im się dzieciaki, nieważne czy mądre czy głupie
Quinto Są to jak to się mówi w slangu internetowym " pokemony"
Sesto Ich poglądy wyznacza Disney Channel czy inny TVN (takie telewizje głoszą raczej prymitywne poglądy)
Settimo Bimberek jest "sweeeeet" tak jak one więc podobają im się osoby podobne do nich
Ottavo Może po prostu ktoś go lubi? O gustach się nie dyskutuje. Dla jednego coś jest ,,słitaśne" a drugi jak to widzi to rzyga. Byłoby nudno, jakby wszyscy lubili to samo...
Ale muszę przyznać, że to i tak przegięcie ;) ,,Sweeet" brr...
"Primo wiek jeszcze dość niski więc doświadczenie muzyczne równe zeru"
Eeeeee synek, synek :)
Ja mam 15 lat, a uwierz mi że się już nasłuchałem !
Zgrywam się tylko :) ,masz rację wg. mnie pokemony powinno się zastrzelic, gdyż tylko psują naród.
Jedyne do czego się uczepię to to, że wciąż poniżasz - może inaczej - grupujesz młode osoby do klasy niedoświadczonych w jakikolwiek sposob. Czy to się nigdy nie skończy?
Eltona nie lubię (orientacja seksualna) ale John Lennon to artysta wszech czasów. Szkoda żę Chapman go zastrzelił bo może nie byłoby dzisiaj takich osób jak Biber. Dzisiejszy pop to dno nie licząc oczywiście Jaya Kaya i Jamiroquai. Reszta to jak się mówi o kant du** rozbić.
Nie powiedziałbym, że Jamiroquai to pop. Myślę, że to dużo funka i mieszanka soulu i disco z acid-jazzem. To tylko moje zdanie.
Ich najlepszy utwór to Cosmic Girl.
Pozdrawiam.
Głos ma jak po kastracji xD a uroda... Bez komentarza :D Chyba się tylko 7 letnim dziewczynkom podoba.
Masz racje;]. http://www.youtube.com/watch?v=3WXIETZW-xs prawdziwy hardkor(nie z biebera rzecz jasna)
Teoretycznie powinno się szanować gust każdego, ale w przypadku fanów(głownie fanek) Bibera jest to bardzo trudne. Bez komentarza pozostawię jego głos, wygląd i "talent". Posłuchajcie sobie bardziej ambitnej muzyki, np. Dżemu, Nirvany ,Led Zeppelin czy chociażby Michaela Jacksona. Może zobaczycie wtedy dlaczego niektórzy tak krytykują Bibera i jego "oh, baby ohh".
Jeśli ktoś takowy posiada to owszem, ale jeśli ktoś kompletnie gustu nie posiada to o jakim szacunku my tu mówimy? Jak dla mnie kompletny pozer i beztalencie. Jeżeli on jest uważany za wzór zarówno młodzieńczy jak i talentu muzycznego to czas umierać...
Masz rację, może, a nawet na pewno są jakieś granice tolerancji, dlatego zaznaczyłam, że szanowanie ich gustu muzycznego jest bardzo trudne. Czytajac "Najwspanialszy < 33. Kocham jego głos , urodę i wszystko < 3 :*** !!!!!!!!!!!!! " miałam ochotę napisać, że to co słuchają to jedno wielkie g. ,no ale fanki Bibera to głównie dziewczynki z przedziału wiekowego 9-14, także mogłyby znadinterpretować moje słowa i nazwać trollem, a ja naprawdę nie chcę się z nimi wdawać w dyskusje na poziomie takich jak powyższy argumentów.
Ale zauważcie, po naszych anty-bieberowych komentarzach, jak się nagle dziewczynki zamknęły :D
Ani jednego komentarza ze strony fanek :D
po nierktórw z waszych sa poniżej poziomu.?
chociaż wszych poniżej, jest chyba mniej niż tych poniżej od fanek wielkich, niektóre przesadzają in to ostrao atyfani też
a jednak już po tym sie wdajesz, dla innych to co ty słuchasz może być g. a i ja mam trochę więcj lat nioż 14
zgadzam się, że piosenki JB są denne, dla mnie nie mają sensu. do Joker_WhySoSerious: MIchael miał niedużo piosenek pop, w większości to był soul i r&b
Może i masz rację, nigdy nie słuchałem z wielką pasją Jacksona, ale chyba nie bez kozery mówi się o nim "Król popu"
Ja też go lubię.. Justin Bieber jest poprostu MegA ;)
Jeśli też go lubicie wchodźcie w twn link : http://drugieja.pl/bieber/