moje skromne zdanie jest takie: jeżeli go zbytnie nie retuszują gdy spiewa to głos ma nawet nie zły (może tylko troche zbyt dziewczęcy, ale powinien Z tego wyrosnąć), ale jak dla mnie jest totalnie pustym pozerem, a jego piosenki nie zawierają treści godnej jakiejkolwiek uwagi ;) i zgadzam się ze stwierdzeniem ż ebez takich dziewczynek które go tak bardzo wielbią, kochaja i nie wiem co jeszcze robią, w ogóle go nie znając, świat byłby lepszy.
może ... xdd hehe
a mnie się niektóre teksty podobają może nie są szcczere ale mi sie podobają, np.: piosenka Pray
Ja mam z winyli Queenu "The Miracle"...a ta co jest uszkodzona to "Greatest hits" z udziałem Davida Bowie w jednej piosence.
Spread your wings and fly away
Fly away far away
Spread your little wings and fly away
Fly away far away
Pull yourself together
'Cos you know you should do better
That's because you're a free man
Niezapomniane słowa nigdy się nie starzeją
Pokemony Justina Biebera posłuchajcie sobie prawdziwej muzyki , dam parę przykładów :
2pac - Last Ones Left
Katy Perry - Hot N Cold
Eminem - Not Afraid
Eminem - Lose Yourself
Eminem - Love The Way Lie ft.Rihanna
Peja - Reprezentuje Biedę
Peja - Poznańczyk
Pzdr.....
Poznaniak nie Poznańczyk (?)
Posłuchaj prawdziwej muzyki Apocalyptica, Static-x, PFK, Kaliber, Czesław Niemen, Krysia Agira rela.
Ae tej muzyki wciaz sie slucha i wcia ztak samo na czlowieka dziala. To jest ponadczasowe ;-)
a myslałam, że jesteście lepsi od psychicznych fanek Biebera, ale nie jak można kochać (lubic i nienawidzić) osoby której sie nie zna, to jak ocenia nie po wyglądzie. wiem powtarzam się i będę.
mozna. uprzedzenie. dla mnie buzia dziewczeca justina biebera jest drazniaca, bo nie lubie kiedy facet jest bardziej kobiecy ode mnie.
Jeżeli twoje dziecko słucha Justina to wiedz, że coś się dzieje ;p I TO COŚ STRASZNEGO.! Jeżeli twoje dziecko dalej słucha Justina Biebera nawet po wizycie u psychologa to Ci współczuję. :D
Tak tak tak. Wszystkie go kochacie i w ogóle jest słodki bla bla bla. Za jakiś czas pojawi się inna super mego gwiazdka a Bieber zgaśnie i nawet nie będziecie wiedziały kto to jest. A potem na miejsce następcy Biebera pojawi się ktoś nowy i tak w koło
Popieram Little_Jacob, jeszcze trochę i świat biznesu wyrzuci Biebera i nikt nie będzie o nim pamiętał.
I tak zawsze dopóki nie powróci rock ,a ludzie zamiast Hanny Montany będą oglądać Mechaniczną Pomarańczę albo Ścianę. A kreskówką dla dzieci będzie Yellow Submarine.
Nie wiem jak wam ale przed wejściem na Filmweb i wprowadzeniem Disney Channel do Cyfrowego Polsatu też rządziła Montana...
Tony Montana
Teraz zapytaj któregoś z nastolatków kto to jest Tony Montana ciekawe co ci odpowie? Szkoda że te stare dobre czasy nie powrócą, a będzie jeszcze gorzej. Bieber się skończy to wejdzie jakiś inny dzieciak jeszcze gorszy , internauci go znienawidzą, potem przyjdzie następny i też go znienawidzą i jeszcze jeden i kolejny i tak dalej
Powiem ci że najstarszy to ja nie jestem a w ogóle co to beztalencie robi na Filmwebie. Nie zagrał w żadnym filmie a epizodyczną rólkę w CSi też bym mógł zagrać.
Widziałem ten odcinek. Szału Bieber nie robi, ale jestem pewny że zobaczymy go jeszcze w filmie typu High School Musical
On jest CUDEM! Kto ma facebook, proszę się wpisywać pod tym komentarzem, ja podam jego REALNĄ stronę!!!!! I to nie ja zakładałam, przysięgam na BOGA, jak nie wieżycie spytajcie się, tylko on gada po angielsku ; /
Tak, głos ma fajny. Jak dziewczyna. ;D.
Ostatnio moja koleżanka ogląda Vive i leci jakiś teledysk. Słucha i myśli fajne i zastanawia się jaka dziewczyna to śpiewa. Patrzy, a tam Justin Bieber. XD.
popieram, ja go uwielbiam. a wy się nie znacie, pewnie nie macie takiego talentu i zazdrościcie mu.bleeee c):
On to by nawet Mam Talent wygrał bo spełnia wszystkie kryteria:
-małolat
-śpiewa
-wygląda jakby bobasowi podać hormony wzrostu
-ma głos jak silnik Matiza na zimę
akurat ty się pokemonie nie odzywaj. Posłuchaj rzeczywiście jakiejś prawdziwej muzyki to może zmienisz zdanie. Polecam Guns'n'roses ,Muse, 2Pac, Coldplay, Metallica czy The xx.
a co z amłąo.? oczy mi sie podobaj.a bo maja taki kolor jaki naj mi sie podobaja a włosy nwet nie wiem czemu
OMG! O co ci chodzi?
Oczy mi się podobają, bo taki kolor sama chciałabym mieć (brąz ciemny), włosy - podobają mi się (niektórzy) chłopacy, którzy maja włosy coś jak JB, takie trochę dłuższe, ale nie za długie. A piosenki - każdy ma inny gust.
Dziecko idź się leczyć. Nie wiem jak można się nim podniecać. Zamiast śpiewać to piszczy. Jego muzyka jest denna, pusta i prymitywna. Niszczy dzieciakom mózgi. Jak dorośniesz to będziesz się wstydzić że podniecałaś się jakimś piskliwym szczeniakiem. Taka jest prawda drogie dziecko.