Ja piep...czego się teraz słucha.Ja do Biebera osobiście nic nie mam,ale,żeby od razu robić film dokumentalny i drugie miejsce w rankingu światowym,albo w pierwszej 10 tego jeszcze nie było,ale teraz wszystko można wcisnąć ludziom, porażka.Ja jeszcze rozumiem dzieciaki w wieku 14 lat,ale,żeby ludzie po 18 roku życia słuchali czegoś czego słuchać się nie da(tak przesłuchałem kilka piosenek,bo nie komentuje czegoś czego nie słucham lub nie oglądam).Ocena 1/10,bo na taką zasługuje i oczywiście nawet nie ośmiele się nazwać go piosenkarzem,bo się na niego nie nadaje i powinien zakończyć karierę,A co do tego,że ma dziecko z jakąś fanką to ta fanka miała nie pokolei i prawdopodobnie to wariatka chcąca zarobić na tym trochę szmalu.Tak jak pisałem do niego osobiście nic nie mam,ale na muzyka to się nie nadaje,ale wiadomo Amerykanie z dnia na dzień stają się mało rozgarniętym narodem i wszystko można im wcisnąć.
ja nie przepadam za gościem, ale szanuję jego fanów. No dobra, uważam, że facet żeruje na najniższych instynktach, a "facet" to w jego przypadku ZBYT dużo powiedziane, ale... za rok wszystko przeminie. zapomnimy o BOSKIM BIEBSIE! Czy jak to się tam pisze.
szykuje się chyba era pukemonów,ale jak dziwczynki dorosną do piętnastki, to może zrozumieją, jakimi to one były kretynkami
PS.
Film gorszy niż się spodziewałem ale bieber gra lepiej niż śpiewa.Jedyne co jest dobre to to, że nie ma brata bliźniaka.
Ja go bardzo lubię :) Do tego udowodnił, że jest uzdolniony nie tylko wokalnie ale i aktorsko. Dał popis swoich możliwości w swojej biografii, ale także w którymś z odcinków CSI, scena w której on występował była szalenie efektowna no i w ogóle.. JB jest mega suuuper ! :)
"Do tego udowodnił, że jest uzdolniony nie tylko wokalnie ale i aktorsko" co?! Wokalnie?! AKTORSKO?! Z tego mam największy polew
A no tak masz rację, do czasu twojej wypowiedzi nie rozumiałem geniuszu tego wspaniałego, młodego artysty.
Uzdolniony aktorsko jest Robert De Niro, Al Pacino, Jack Nicholson, Day-Lewis z młodszych DiCaprio, Norton, Bale, Muzycznie to Plant, Tyler czy Jagger. ONI SĄ UZDOLNIENI, nie twoja durna gwiazda, która wypromowała się na filmikach z YT, która potyka się o drzwi obrotowe, który nie przeszedł mutacji i który takim dzieciom jak ty robi z mózgu papkę byście tylko wydawali kasę na ich płyty, koszulki itd.
To bardziej ty jesteś trollem nie ja, no ale ok. Kończę z tobą dyskusję durny pokemonku, więc żegnam.
wystarczy mieć głos i w miarę ładną buźke(kwestia gustu) żebyś go kochała?nie musisz nawet wiedzieć jaki jest w środku(powiedzmy)?oceniasz go powierzchownie czyli wychodzi na to,że jednak aż tak bardzo go nie kochasz
Tę tępe 13 latki nie będą słuchały tego co jest dobre tylko tego co jest modne. Dlaczego ? Bo chcą być lubiane i akceptowane przez swoje rówieśniczki które też tego słuchają.