Brzmi prawie jak "Sergiusz Żymełka"...
Mimo wszystko jednak respect za tak wiele ról przy tak młodym wieku. ;]
a ja znam kolesia, który się nazywa kajetan:) tak naprawdę imię nie jest jakieś ważne. znam i michalinę,żanetę i honoratę i takie imiona sa dziwne tylko na początku. później sa całkowicie normalne i aż się dziwie ,z ewczesniej wydawały mi się dziwne
Człowieku! Czy ty masz jakieś kompleksy?! Nie podoba Ci się, że niektórzy ludzie są bardziej znani niż inni? Albo może sam masz na imię np. Zygfryd? Znam wiele fajnych osób o imieniu Kajetan (Kapuściński chociażby), a zresztą, w ogóle jakie to ma znaczenie? Każdy może nazywac się jak chce, a tobie nic do tego.
Nienawidzę takich ludzi...
Ktoś tu się chyba za bardzo przejął moją wypowiedzią... I chyba nie do końca ją zrozumiał... co nie Yoda? :D :D
zgadzam się. To na prawdę jest tak ważne jak ktos ma na imię ?. nie wydaje mi się. !
Mi tam podoba się imie Kajetan:D...i Ciekawe jak Ty masz na imię skoro tak komenyujesz ...Może to Ciebie rodzice skrzywdzili xD
nie prawda kajetan to bardzo ładne imie. ;d;d;A tak pozatym to Kajetan Lewandowski to fajny chłopak miałam okazje go poznac wiec .....:D
Nie ma się śmiać mój kolega ma na imię Gwidon, a jeszcze kolega z wakacji Bożydar [Ale ich starzy załatwili]!!! xD