Kajetan Lewandowski

7,5
1 770 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajetan Lewandowski

Przyszłość ma już załatwioną skoro jeszcze zanim ukończył osiemnastkę miał dużą ilość ról za sobą. Tylko jakim sposobem wciąż potrafi "mówić" takim "dziecięcym" głosem przecież dziś ma 19, mutacja już zrobiła swoje. Może go mylę z jego młodszym bratem Beniaminem
Lewandowskim który obecnie ma 15 lat. Tatuś Łukasz Lewandowski pewnie po znajomości im załatwił role :-) Też tak bym chciał mieć takiego tatusia :-(

użytkownik usunięty
crazy_race

są faceci co mają głębokie głosy, są tacy co, nawet po mutacji, mają właśnie "chłopięce". I nie gadaj, że rodzic mu załatwił, to źle świadczy o tobie, wiesz, zawiść do niedobra cecha...

Na pewno miał krótszą drogę do dostania roli bo jakoś nie widzę dużej ilość dziecięcych aktorów w naszym dubbingu wciąż się słyszy te same głosy. Oprócz rodziny Lewandowskich jest jeszcze Aleksandrowicze to też rodzina aktorów dubbingowych. Na placach obu rąk da się policzyć innych dzieciaków którzy można powiedzieć zawodowo się tym zajmują, a polskich aktorów którzy umieją naśladować głos dziecka jest jak na lekarstwo ( teraz przychodzi mi na myśl tylko Edyta Jungowska ktora grała np: Brawurkę w Atomówkach).

użytkownik usunięty
crazy_race

a dzieciaki do podkładały głos w "Opowieściach z Narnii"? Z tego co pamiętam to żadne nie pochodzi z rodziny aktorskiej (choć mogę się mylić). Zgodzę się, że mógł mieć łatwo, ale na zasadzie, że rodzice znają świat i wiedzą jakimi prawami się rządzi.

crazy_race

W ostatnich odcinkach serialu Ben 10 słychać, że troszeczke już Kajtkowi się zmienia głos.

crazy_race

Czesc, tu Kajtek. :) Polecam wpisanie w google "Łukasz Lewandowski" i sprawdzenie daty urodzenia Łukasza. :) Zdasz sobie sprawe "crazy_race, ze malo prawdopodobne jest, zeby byl on moim ojcem. Dlugo zastanawialem sie, czy odpisac na tego posta, ale zdalem sobie sprawe, ze zrobie to tylko dla mojego rodzenstwa, jak i dla Łukasza. Pozdrawiam i dziekuje za mile slowa! :D

Qajt

O kurde....to w takim razie ja przepraszam za pomyłkę. Łatwo się pomylić z powodu takiego samego nazwiska.

Qajt

Widze, że dzisiaj skończyłeś 20 lat, wszystkiego najlepszego! :)
Ps: Dodałem Cię do znajomych na fejsie, choć osobiście nie znam Cię, ale przynajmniej wiem jak wyglądasz i znam Cię z kilkunastu ról dubbingowych :)
jakby co moje nazwisko to ''Budziński''