ma głosik jak pedałek i do tego jakieś 150 cm wzrostu. karakan jeden. żałosne.
przepraszam bardzo, ale o ile ktoś nie zauważył, to przecież jeszcze dzieciak. Niby jaki ma mieć głos? Jak Frank Sinatra? Dopóki, nie przeszdeł mutacji (ma dopiero 14 lat), to jeszcze śmiało może robić karierę w dubbingu.
Pozdrawiam!
dzieciak? jest ode mnie młodszy o rok. gdyby go postawić przy mnie to conajmniej śmiesznie by to wyglądało. ok, może i dobrze dubbinguje ale nie zaprzeczycie, że na 15- latka to on nie wygląda. ze swoim głosikiem nadaje się tylko do dubbingowania ale aktor to już z niego żaden
e... tam prawie wogóle nie gra... upchnęli go do paru filmideł żeby było wiadomo jak wygląda. Może i śmiesznie wygląda jak na swój wiek - ale 15 lat to tak czy siak dzieciak.
może rzeczywiście na swój wiek wygląda słabo(w moim gimnazjum-własnie skonczyłam-było niestety takich pełno..) ,ale dubbinguje świetnie:)
Chłopak przeciez jeszcze nie przeszedł mutacji to czego sie spodziewac. Jak dla mnie to on świetnie dubbinguje, a co do wzrostu to lepiej byc niskim niż wysokim.
Jezu ludzie..jak przejdzie mutacje to bedzie miał zupełnie inny głos..moze będzie to cudowny wspaniały głos ? może będzie miał takie branie że gały wam wyjdą ?
co to ma do rzeczy.
ludzie go doceniają i to sie liczy.
ma dopiero 15 lat....mój kolega ( teraz ii LO) zaczął dopiero rosnąć pod koneic gimnazjum..a teraz ma..ok.185.
Też mam 15 lat, jestem o miesiąc młodszy od Kajetana i też mam 150 cm wzrostu. Karakan? Kto się przezywa sam się tak nazywa...
Ludzie,nie usprawiedliwiajcie Kajetana przed świrem,który zaczął ten temat.To ON jest pedałem,że takie bzdury rozpowiada,odmóżdżony kretyn.