Kajetan Lewandowski

7,4
1 789 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajetan Lewandowski

ma głosik jak pedałek i do tego jakieś 150 cm wzrostu. karakan jeden. żałosne.

kubciomul

przynajmniej świetnie dubbinguje.! nie każdy pedałek ma ''cienki głosik''

manny_2

przepraszam bardzo, ale o ile ktoś nie zauważył, to przecież jeszcze dzieciak. Niby jaki ma mieć głos? Jak Frank Sinatra? Dopóki, nie przeszdeł mutacji (ma dopiero 14 lat), to jeszcze śmiało może robić karierę w dubbingu.

Pozdrawiam!

akira894

dzieciak? jest ode mnie młodszy o rok. gdyby go postawić przy mnie to conajmniej śmiesznie by to wyglądało. ok, może i dobrze dubbinguje ale nie zaprzeczycie, że na 15- latka to on nie wygląda. ze swoim głosikiem nadaje się tylko do dubbingowania ale aktor to już z niego żaden

kubciomul

e... tam prawie wogóle nie gra... upchnęli go do paru filmideł żeby było wiadomo jak wygląda. Może i śmiesznie wygląda jak na swój wiek - ale 15 lat to tak czy siak dzieciak.

kubciomul

może rzeczywiście na swój wiek wygląda słabo(w moim gimnazjum-własnie skonczyłam-było niestety takich pełno..) ,ale dubbinguje świetnie:)

kubciomul

Chłopak przeciez jeszcze nie przeszedł mutacji to czego sie spodziewac. Jak dla mnie to on świetnie dubbinguje, a co do wzrostu to lepiej byc niskim niż wysokim.

HotPrincess

"Lepiej byc niskim niż wysokim"? Błehehe...

kubciomul

Albo może by tak,że on w swoim zawodzie musi mówic wyższym głosem niż normalnie

GalaQXus

Jezu ludzie..jak przejdzie mutacje to bedzie miał zupełnie inny głos..moze będzie to cudowny wspaniały głos ? może będzie miał takie branie że gały wam wyjdą ?
co to ma do rzeczy.
ludzie go doceniają i to sie liczy.
ma dopiero 15 lat....mój kolega ( teraz ii LO) zaczął dopiero rosnąć pod koneic gimnazjum..a teraz ma..ok.185.

kubciomul

Też mam 15 lat, jestem o miesiąc młodszy od Kajetana i też mam 150 cm wzrostu. Karakan? Kto się przezywa sam się tak nazywa...

ser_plesniowy

Ludzie,nie usprawiedliwiajcie Kajetana przed świrem,który zaczął ten temat.To ON jest pedałem,że takie bzdury rozpowiada,odmóżdżony kretyn.

kubciomul

Przytocze piękny cytat, pasujący do Twojej wypowiedzi, bo widać jesteś zazdrosnym małym korniszonem, więc "żal d..e ściska?".