KajolI

Kajol Mukherjee

8,5
4 196 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajol

jak z reszta wiekszość aktorek bollywood i mają piekne kształty a nie anorektyczki

boxer1

Mimo tego, że jestem dziewczyną to muszę ci przyznać rację :D A Kajol według mnie jest najpiękniejszą aktorką na świecie :D

LeNa__

Ja rowniez przyznaje racje:D:D. Kajol pomimo tego, ze jest slawna, w ogole nie zachowuje sie tak, jak np. aktorki hollywoodzkie(wybaczcie mi prosze za to porownanie), ktore za wszelka cene chca zwrocic na siebie uwage. Wlasnie za to ja podziwiam. Ogladalam ja w Koffee with karan i wywarla na mnie baaardzo pozytywne wrazenie:D. Jest zabawna, szczera, sliczna i wogole naj naj naj:D:D

paula9410

ja też jest dziewczyna ale tez przyznaje racje że Kajol to zjawiskowa piękność :)

liliss_2

Nie jest może najszczuplejsza, ale to jej atut. Podoba mi się o wiele bardziej niż Aishwarya Rai, którą niektórzy uważają za bóstwo.

Kinomaniaczka_

Przychylam, sama kiedyś, kiedy kojarzyłam z Bolly tylko Aishwaryię uważałam, że jest ona pięknością, jednak po wkręceniu się w te filmy stwierdzam, że do Kajol się nie umywa, jej twarz jest taka ...bardziej drewniana;) Aktorsko Kajol wydaje mi się tez bardziej naturalna.

Prawdziwa_Magdalena

No aktorka na pewo Kajol jest lepszą od Aishwary ( czy jak sie to tam pisze :D) a jeśli chodzi o wygląd to kazdy ma inny gust.

użytkownik usunięty
dagmaraa12345

Wszystko kwestia gustu, ale dla mnie Ash jest ledwo przeciętna, a Kajol prześliczna!!!!!!!!!!!!!!!

dla mnie ash jest taka jakaś jakby "zrobiona", ale twierdzę ,że jest ładna. ale bardziej za piękność uznaję kajol. ma taką naturalną urodę, delikatną.

użytkownik usunięty
boxer1

moim zdaniem róznież najpiękniejsza aktorka jaką widziałem, ma taką naturalną urodę , nie to co te pseudo-gwiazdeczki Miley Cyrus, Vanessa Hudges i inne.. ;]

Nawet nie ma co porównywać :) Kajol jest po prostu hinduską boginią :)

Brilliant

kajol jest cudowna , świenie gra , jest piękna , wydaje sie być sympatyczna i dba o rodzinne ciepełko. Kochana :*:*