Tak wszyscy narzekają na Kajol, a przecież nikt nie wie jaka jest. Z tego co czytałam i rozmawiałam z dziewczynami będącymi wtedy jak kręcili Fannę, to ich wrażenia były jak najbardziej pozytywne. A nie lubicie jej, bo nie dała kilku autografów, albo za to, że chciała juz odpocząść?
Dziwne, w sumie powiem tyle, że ani Rani, ani Aishwarya Rai nie mają w sobie tego "czegoś". Obie są piękne, dobrze grają, ale zauważcie, że to kajol ludzie chętnie chcą oglądać. Spotkałam się kiedyś na jakiejś stronie z artykułem, że filmy z kajol mają bardzo dużo zwolenników i zarabiają najwięcej pieniędzy. Ja ją bardzo lubię. Czy ktoś umie tak kręcić przezabawnie oczami, robić śmieszne miny?
Na www.bollywood.pl było powiedziane, że Kajol wypowiadała sie, że nie potrafi zagrać roli, w którą nie może się wczuć, lub siebie wyobrazić. Jest bardzo dobrą aktorką, "żone dla zuchwałych" mogę oglądać całymi dniami i "K3G", bo są naprawdę fajne.
Ehh no to kończąc moje wypociny powiem, że ci którzy nie lubią aktorki za to, że kiedyyś się zachowała według nich nieodpowiednia są śmieszni. Jak tak, to ja powinnnam całe kino znienawidzić.
A jednak tak nie mam. Kajol jest moją ulubioną aktorką. A wiecie moze kiedy w Polsce nastąpi premiera jej najnowszego filmu "Fanna"? I czy to prawda, że zagra Sitę w "Ramajanie"?
Zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Tez slyszalam, ze Kajol ma grac w "Ramajanie" i z radoscia wyczekuje wszystkich filmow z nia( do tej pory widzialam tylko 2, ale wielokrotnie).
Najnowsze wieści o "Ramajanie" tutaj: http://bollywood.net.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1586&Itemid=2& virtuemart=001122a21f989b369722b1647792d534
zgadzam się z Tobą w zupełności. Kajol ma w sobie to coś. :) I to prawda, że wieelu ludzi z chęcią oglądają filmy z jej udziałem. Bo taka jest prawda, że Kajol jest fantastyczną aktorką i przyjemnie widzi się ją na ekranie :)
Zgadzam się z tobą w zupełności Rani i Aish chociaż je bardzo lubię to nie mają w sobie przynajmniej moim zdaniem tego czegoś co ma w sobie Kajol. Ona jest taka bezpośrednia i rezolutna, umie się bawić na planie i śmiać z samej siebie. Uwielbiam filmy z nią zwłaszcza jak partneruje jej ShahRukh Khan bo wyglądają razem tak cudownie a pomiędzy nimi jest taka nieprawdopodobna magia :D Ja też słyszałam o tym w Zakopanem i podobno była bardzo miła, ale potem poszła do pracy i miała rację! Ludzie zrozumcie ją, przecież ona nie przyjechała na wakacje tylko do pracy za którą jej też płacą a nie za obijanie się! Nie sądzę aby któreś z was wyszło sobie w środku pracy nagle na herbatkę. A ludzie od razu przekręcili, że ona jest zarozumiała bo nie chciała z nimi gadać i dać autografów! Starajcie się też zrozumieć, że aktorstwo to nie tylko sława i pieniądze ale także ciężka praca. A Kajol z tego co wiem to bardzo szanuje swoich fanów. Pozdrawiam!!!
kurcze tak żałuje ze przegapiłam to że kajol byla w Zakopanem... a SKH też był?
zgadzam sie w zupełności. Ludzie powinni się cieszyć że mogli ja zobaczyć a nie mówić jaka to ona jest zarozumiała! bo Gdyby była to nie zagrała by w tylu filmach nawet jako gośc.. (ciekawostki)
a co do jej partnerowania z skh to oni naprawde do siebie pasują. W prywatnym życiu jakoś mi tez do siebie pasują:P
Podoba mi się Twoja wypowiedź :D Szczerze powiem, że nie mam zielonego pojęcia, czy Kajol jest zarozumiała, niemiła itp, czy nie. Ale wiem, że jest moją ulubioną i zdecydowanie przepiękną aktorką. Właściwie, to póki świetnie gra w doskonałych filmach, to nie interesują mnie jej cechy charakteru.
Kajol jest rzeczywiście świetna aktorka i jest bardzo zabawna, ale ja mimo wszystko bardziej lubie Rani, nie wiem dlaczego zawsze wydawała się taka sympatyczna i ten charakterystyczny głos, a jak obejrzałam
,, Black'' to tylko sie utwierdziłam w przekonaniu, że Rani jest najlepsza aktorką. To moje zdanie, ale wy też oczywiście macie rację że Kajol jest wspaniała. A jeśli chodzi o urodę to obydwie sa piękne, nie będe rozstrzygać która, to już rola meżczyzn. A tak wogóle to je jednakowo lubię są kuzynkami wiec są podobne hehe.