W których filmach i serialach podoba się ona wam najbardziej? Mi w ''Na dobre i na złe''
Dzisjaj obejrzałam odcinek ''Na dobre i na złe'' gdzie była Kamilla i jestem zachwycona. Obejrzałam też kilka godzin temu ''Vinci'' była fajna. Widziałeś ją w ''Na dobe i na złe''?
Nieoglądam tego serialu,ale kilka razy przełaczając kanały zatrzymywałem sie gdy były sceny z nią.Z tego co pamietam to ma tam farbowane wlosy-niestety;),bo ładniej jej jako brunetka.Oczarowała mnie własnie w filmie "Vinci",zreszta to był jej debiut.Bardzo ładna,sympatyczna i utalentowana dziewczyna.
Żebyś wiedział,że jest ładna i utalentowana. Jako brunetka jest ładna,ale jako blondynka też. Od niedawna przestałam oglądać ''Na dobre i na złe'' jednak dziś obejrzałam. Kiedyś występowała jako brunetka,a teraz blondynka. Widziałeś ją w filmie ''Zero''? Czytałam inne komentarze na filmweb i niektórzy oceniają Kamille bardzo surowo. Starałam się troche załagodzić te wypowiedzi pisząc,że ma talent i takie inne,ale oni uważają swoje. Jestem zła na nich,bo ona bez wątpienia jest piękna,mądra i utalętowana. Piszą też,że w każdej roli jest taka sama. Ta sama mina,przymrużone oczy,ale to mi się w niej podoba.A tak wogóle to ciągle ma tą samą minę?
Nie ma sensu kłócić sie z kims kto uwaza,że nie ma talentu-jest to walka z wiatrakami-jeśli ktos jest ślepy to nic juz nieporadzisz.Niestety niewidziałem "Zero".
Masz racje. Dzięki za rade. Poprostu nie umieją docenić jej talentu. Jeśli nie widziałeś ''Zero'' to nic straconego - jest tam mało Kamilli. Przeczytałam Twoiom wypowiedz i masz rację,że ''Vinci'' to jest film sensacyjny. Komu przyszło do głowy,że ten film to komedia. A czy Kamilla w każdej roli jest taka sama (przymrużone oczy i taka sama mina)?
Wiem pisze szybko i czasami nie zwracam uwagi na ortografię. Ja też przepraszam za błędy. Postaram się ich nie popełniać. Jakich aktorów jeszcze lubisz lub aktorki?
To jesteśmy takiego samego zdania!!! Ja też ją uwielbiam za rolę Hany Goldberg w ''Na dobre i na złe''. Widziałam też ją w ''Vinci'' i ''Zero''. A ty?
A dlaczego ma odejść? Słyszałaś coś? Czy tak wnioskujesz, po tym jak Gawryło się związał z tą Magdą?
Ja czuję, że James mimo wszystko jej pomoże...
On sobie ją może namawiać.
Wątpię, by się zgodziła z nim wyjechać. Przecież go nie kocha.
Tutaj ma pracę, swoich pacjentów - których kocha.
Ma tu braciszka i przede wszystkim Piotrusia.
("TU" w sensie, w Leśnej Górze)
Zresztą, gdyby miała zniknąć z serialu, to pewnie gazety pisałby, że Kamilla Baar żegna się z "Na dobre i na złe"
Nie wszyscy ją muszą lubić. Aczkolwiek też się dziwię...
Może nie widzą jej dobrej gry aktorskiej?
Może przez zazdrość?
Dla mnie nie gra sztucznie. Gra bardzo dobrze. Jest trochę flegmatyczna (taka wolna, delikatna) ale tego wymaga od niej rola.
Pisać z nią w internecje. Na jakiejś stronie czytałam, że ktoś z nią pisał. Wiesz zadawał jej pytania. Troche myśle, że kłamie.
Odcinków było już b. dużo, nie mam wybranego jednego konkretnego. Te nowe są stokroć lepsze. Jak dla mnie serial stał się o niebo lepszy, po tym jak do obsady dołączyli między innymi : Marek Bukowski, Katarzyna Dąbrowska, Marcin Rogacewicz, Kamilla Baar, Jan Wieczorkowski itp. Burscy i Latoszkowie już mi się znudzili.
Podoba mają mi się w ''Na dobre i na złe'' najbardziej Katarzyna Dąbrowska, Kamilla Baar i Marcin Rogatkiewicz. Jak sądzisz z kim powinna być Hana?
Kiedyś sądziłam, że Hana powinna być z Piotrem, ale teraz sama już nie wiem. Gawryło bywa mało opiekuńczy, a James jest czasami zbyt natarczywy. Opiekuje się nią lecz ona odrzuca go od siebie. Ale jednak Piotr ma przewagę.
Wiki-Przemek, Agata-Marek. Z tym się zgadzam, a co do związków Hany to nie jestem przekonana z kim powinna być!
Piotr mało opiekuńczy? Nie powiedziałabym. Był z Haną i był dla niej przedobry. Pewnie mówisz o tym, jak zachowywał się gdy Hana była w szpitalu. On o tym co się dzieje nie wiedział. Nie dostawał sms-ów od Hany gdyż Magda je usuwała (przynajmniej tak gdzieś słyszałam). O ile się nie mylę Piotr się o tym dowie i zwróci jej uwagę. On gdy się dowiedział, że był zamach na szpital to mimo wszystko się pojawił bo się o nią martwił. To ona brzydko się zachowała gdy odnalazł się James. Odrzuciła go ot tak. Okey to jej mąż, ale mogła to inaczej zakończyć a nie unikać Piotra. Była trochę niemiła czasami. James jest porywczy ale w gruncie rzeczy się o nią troszczy. Ta porywczość jest przez chorobę. Przez to, co przeszedł. Ja tam kibicuję Hanie i Piotrowi. On ją naprawdę kocha...
Też kibicuję Hanie i Piotrowi, ale on był kiedyś inny (fajniejszy). Ciekawe co się stanie z Jamesem, bo słyszałam, że zniknie ze szpitala psychiatrycznego.
On ma coś z psychiką. (w serialu rzecz jasna)
Nie gdybajmy, tylko poczekajmy na rozwój wydarzeń. Już dziś "Na dobre..." może coś się zacznie dziać! :)
Odcinek 511 był fajny! Zastanawiam się czy w następnym odc. będzie Hana? Może coś wiesz? W tym naszczęście nie było Falkowicza - on mnie wnerwia, szczególnie jak teraz podrywa Wiki. Nie dziwie się, że już razem nie mieszkają.
Nie wiem, pewnie będzie. Teraz jej wątek dość ciekawy.
Hm, dobrze gra Falkowicz. Też chcę, żeby Wiki była z Przemkiem, ale on trochę przesadza. Zachowuje się brzydko...
Z Falkowiczem jest napewno ciekawiej. A Wiki niech będzie jeszcze troche z Andrzejem - będzie jeszcze ciekawiej!!! :-)