W których filmach i serialach podoba się ona wam najbardziej? Mi w ''Na dobre i na złe''
Nie mam pojęcia. Poszukaj w internecie. Wpisz sobie "muzyka wykorzystana w serialu Na dobre i na złe" i powinno znaleźć. Podobała Ci się ona? Dla mnie taka o, trochę smętna...
Jeszcz bardziej podoba mi się ta muzyka gdy jest w poprzednich obcinkach. A tamtej nie moge znaleść. ;-(
Dokładnie tak jak ja!!! Uwielbiam ją, ale podoba mi się też rola Leny, Wiki, Agaty i Przemka. Z Jamesem też jest ciekawiej. Niezły jest też Falkowicz! Przynajmniej to moje zdanie! Fajnie jak będzie HaPi. Wiesz o co chodzi? Hana i Piotr. Może wiesz jaka była ta muzyka w 511 odc. na tej płycie? Szkoda, że w ostatnim odc. nie było Hany, ale dobrze, że były urodziny Wiki - podobało mi się :-).
Ostatni odcinek był wzruszający. Szczególnie jak Hana wspominała. A ty jak oceniasz. I wiem dlaczego nie było Kamilli w tamtych wcześniejszych odc. Nie miała czsu, bo wystąpiła gościnnie w serialu ''Prawo Agaty'' chyba tak. ;-)
ciekawe czy wybaczy Gawryle i czy będą razem, a ogólnie to się zgadzam, ale wkurzał mnie troche ten ojciec tego dziecka, tej małej antosi, nie tej od Gawryły tylko tej co się urodziła wiesz której?
Mnie troche też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilla jest piękną kobietą ale oglądając ją w dwóch ostatnich odcinkach można dostać oczopląsu. Chodzi o to że KAMILLA zrobiła operację plastyczną nosa i producenci serialu tak nagrali sceny ze raz ma stary nos a raz nowy:-)
Przeszła OPERACJE PLASTYCZĄ!!!!!!! Nie wiedziałam o tym, a po drugie to ona zaczyna mnie wkurzać w ''Na dobre i na złe''. Dlaczego ciągle odrzuca tego Piotra?!!! Niech wreszcie będzie to HaPi i koniec. A z resztą co on jej zrobił? Powiedział że ją kocha. Więc dlaczego nie chce odwzaiemnić jego uczuć? W ostatnim odcinku Ndinz było ciekawie. Na dworze leżał śnieg, a widziałeś/widziałaś jak ona była ubrana! Cienki płaszcz czy coś takiego! To się nazywa mrożenie aktorów! :-)
Hapi nie musi być, bo jak jest hapi to jest nudno:-) czasem tak bywa ze nie mozna już do kogos wrócic i odgrzac miłosci jak kotleta. Marek Bukowski ( Piotr) dostał teraz nagrode telekamery. Jakos nic nie wiadomo o jego życiu prywatnym. PS nie którzy ludzie w zimie ubierają się lekko:-)
No wiem, ale dwa odcinki wcześniej to widziałeś jak byłą ubrana. Sypał śnieg, a Hana była w czapce i GRUBYM płaszczu. Mam pytanie. Czy wydaje Ci się, że któryś z aktorów/aktorek w tym serialu gra sztucznie? Mi się tak nie wydaje, ale niektórzy mówią, że tam każdy jest sztuczny.
Mysle ze wszyscy grają naturalnie, być może latoszek i falkowicz są zbyt przerysowani. Postać latoszka stała sie nudna a falkowicz idzie w maniere sztucznej uprzejmosci i strasznej złośliwosci.
Nie nawidze Falkowicza!!! Latoszka nawet lubie. Ciekawe co teraz zrobi Lena. Najbardziej w tym serialu lubię: Wiki, Przemka, Hanę, Agatę i Lene. Nie lubie Niny. Nie wiem dlaczego, ale okropnie mi ona przeszkadza. Sambor jest taki sobie, natomiast ten nowy Adam jest niezły.