Karla Sofía Gascón

Juan Carlos Gascón Ruiz

7,7
1 694 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karla Sofía Gascón

Niesamowicie zagrała, totalny kosmos aktorski. Nominację do Oscara ma jak w banku, a w zależności od kategorii może więcej... "Perdon me...." Czapki z głów.

Voltix33

będzie pierwszy oscar dla tranzystora

donbobasso

Nie będzie przez jej wpisy

Voltix33

uuuuu zachwycasz się rasistą/tką i przeciwnikiem różnorodności? :D W Internecie nic nie ginie i jako chłop pisał całkiem prawackie rzeczy ... mam bekę, bo teraz lewusy mają Kernel Panic :D

Voltix33

Ciekawy przypadek. W styczniu przeszła do historii jako pierwsza osoba trans nominowana do Oscara a dwa tygodnie później przegrała karierę gdy wyszły na jaw Jej rasistowskie i teofobiczne wpisy. Biorąc pod uwagę że zamiast przeprosić zaczęła atakować to obstawiam że nie ma już czego ratować.

BMovieManiac

Przecież przeprosiła, był news o tym można znaleźć...

Voltix33

Yyyyy przeprosiła? Dla mnie ona zrobiła z siebie ofiarę i oskarżyła wszystkich dookoła że plamią Jej reputację. Sama zresztą kilka dni wcześniej próbowała zrobić czarny PR Fernandzie Torres i chyba dopadła Ją karma.

BMovieManiac

Po obejrzeniu wywiadu w CNNEspana można ją trochę zrozumieć. Miała na myśli religijny ekstremizm, używała skrótów myślowych i przy innych tweetach posługiwała się ironią i sarkazmem, co niestety nie wygląda dobrze, ale myślała wtedy, że nikt tego nie zobaczy to pisała sobie jak w dzienniku. Fernanda też nie jest niewiniątkiem, przecież "nosiła" blackface...

Voltix33

Przed chwilą wleciał news że nawet reżyser filmu się od niej odcina.

BMovieManiac

Ciekawa sprawa, bo Karlę spotkał ze strony branży ostracyzm, a opinia publiczna nie jest taka jednoznaczna. Od czasu skandalu na swoim instagramowym profilu nie straciła obserwujących, a wręcz przeciwnie, zyskała 7 tysięcy.

Voltix33

Idź sobie pooglądaj WWE, gdzie kobiety pokonują mężczyzn. Dla ciebie to jest oparte na faktach ;)

Voltix33

okej, przeprosił...a :/ wiec można powiedzieć, ze w sumie tego nie było xD

daria_d_filmaniak

Mówisz, a ty dalej nie przeprosiłaś za transfobiczne wpisy. Ona przynajmniej zrozumiała, że zrobiła źle. Ty niestety nie...

Voltix33

"Ona jest pedałem
Właśnie się dowiedziałem
Że duszą i ciałem
Ona jest pedałem".

Voltix33

Buhahahaha...