Karolina Gruszka

7,1
12 989 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karolina Gruszka

Ten słodziutki świeży owoc jakim jest Pani Karolina w Sforze przebija urodą sławną Ginę Lolobrigidę , a i talentu gry aktorskiej jej nie brakuje . Niech ci którzy myślą inaczej zamilkną wpatrzeni we własne lustro .

kwojtowicz

Amen.

kwojtowicz

prównywać jedna z najpiekniejszych aktorek w historii światowego kina do zwykłej dziewczyny...troche słabe
ja co chwile takie gruszki widze na ulicy a takiej Giny jeszcze nie widzialam jak zyje.

Persefona87

Ależ aby nie chodziło tu tylko o kwestię gustu bardzo jest łatwo porównać jak napisałaś tę zwykłą dziewczynę i Ginę .Zapisz sobie kadr Pani Gruszki z filmu Sfora w miarę dobrej jakości i jakiś kadr Giny , rzuć to bok siebie w Worda .I zobaczysz że uroda tu akurat chodziło mi o twarz to tylko pewna plastyka , obraz nie zawsze oszukany makijażem , a już na pewno nie ma związku z talentem aktorskim , choć może iść w parze .A jak się tak bardzo upierasz to popatrz sobie na naszą głośną pływaczkę , która w cudaczny sposób zyskałaś kiedyś mis Gali jak się nie mylę . Jeszcze jak wspomnę sobie jej wyczyny pirackie to przykro mi takich decyzji Jury .