Wspaniała aktorka młodego pokolenia,ktorej trudno nie zapamiętać.Stworzyła ciekawą postać w "Bożej podszewce".Na "Przedwiośniu" byłem dwa razy ze względu na nią.Na miejscu Baryki wybrałbym Wandzię.Fajnie też grała w "Sforze".Myślę,że najlepsze ma jeszcze przed sobą.Delikatna uroda i wielki talent na pewno jej w tym pomogą.
Rzeczywiście, dziewczyna jest urocza i ma coś w sobie. Nie jest może olśniewająco piękna, ale jej uroda jest tak ciekawa i urokliwa, że natychmiast się ją zapamiętuje.
Czekam na dalsze jej role. Myślę, że będzie z niej kiedyś aktorka na wielką skalę, jak Janda np. Ma potencjał.
I ja się podpiszę pod wszystkimi zachwytami nad Karoliną Gruszką:) Jest fenomenalna, utalentowana, piękna!
Obejrzałem wczoraj odcinek serialu "Oficer",do którego byłem uprzedzony i miło się rozczarowałem.Po pierwsze to naprawdę dobra produkcja,a po drugie Karolina Gruszka zagrała fenomenalnie.Pokazała mnóstwo emocji i zaangażowania.Szkoda,że jej bohaterka została uśmiercona.
nie kazdy ogladal 'Oficera', wiec nie musisz zdradzac fabuly...
na szczescie ja ogladalem i zgadzam sie, ze Gruszka jest swietna. serial rowniez, jeden z lepszych
Jesli juz, to zdradziłem jedynie jeden wątek.Poza tym serial powtarzają,więc i tak pewnie większośc osób wie co się działo.Zresztą nie napisałem w jakich okolicznościach doszło do całej sytuacji,więc nie ma się o co czepiać.
Zgadzam się co do tego, że serial "Oficer" to jeden z najlepszych seriali kryminalnych ostatnich lat. Bije na głowę Falę Zbrodni, czy Kryminalnych, jedynie Sfora jest rónie dobra. Co do Karoliny Gruszki, to postać ciekawa, nie tylko ze względu na swą urodę, ale też na postać, którą stworzyła.