Kat Dennings

Katherine Victoria Litwack

7,7
10 059 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kat Dennings

jestem odrobine zaskoczony bo wlasnie obejzalem charliego bartletta i wydawalo mi sie, ze ja pierwszy raz na oczy widze, a sie okazalo ze juz pare filmow z nia obejzalem :ss
wracajac do tematu - szkoda ze nie myje zebow - moglaby sobie wybielic bo kiepsko to wyglada :/

na domiar złego zazwyczaj pomalowana jest ciemną szminką, co automatycznie wspomniany defekt 'uwydatnia'.

Obejrzalem defendora i widze,ze ma biale zeby:P:P

adi200022

Może je wtedy umyła,albo wyretuszowali kadr po kadrze?

DeeDee_Spencer

jedno umycie zębów nie sprawi ze będą białe, poza tym może faktycznie wydają sie żółte przez szminkę

użytkownik usunięty
DeeDee_Spencer

Pomiędzy jednym filmem, a drugim minęły dwa lata. Aktorka faktycznie kiedyś niekoniecznie miała olśniewający uśmiech. To dość naturalne, że czasem ludzie dopiero, gdy zyskują na sławie wybielają sobie zęby (chociaż Johnny Depp czy Drew Barrymore zdają się z tego nie korzystać). I wybielenie można zrobić sobie u dentysty albo w salonie kosmetycznym (?) mającym w ofercie taką opcję. Z tego co mi wiadomo nie jest też jakieś bardzo drogie, szczególnie dla ludzi z branży aktorskiej. Retusz kadr po kadrze wydaje się zdecydowanie bardziej czasochłonną i problematyczną rzeczą. O.O
http://www.zimbio.com/Kat+Dennings/pictures/pro?Page=1 Można sobie tutaj porównać stare zdjęcia aktorki z aktualnymi ; ).

za przeproszeniem: co wy pie***rdolic*e? jak można zwracać uwagę na takie pierdoły... tak jakby wszyscy ludzie w tym żałosnym kraju mieli śnieżnobiałe zęby.... ręce opadają

slavo_5

ja nie mam:) za duzo plombXD a propo to zgadzam sie rowniez bo na cholerę kogos obchodzi ze ktos nie ma bielusienkich zebow:/

slavo_5

jak można zwracać uwagę? raczej jak można NIE zwracać uwagi. w filmie Charlie Bartlett miała tak okropne zęby, że się patrzeć nie dało. ale wydaje mi się, że przyciemnili jej do roli. przynajmniej taką mam nadzieje.

acherrysunsetblossoms

Przede wszystkim Kat jest bardzo blada, może mieć także ciemną kość, a niekoniecznie problemy z dbałością o higienę jamy ustnej. Zęby z ciemnej kości zwykle są mocniejsze, a wybielanie je niszczy.

Semitae

nie no, ja rozumiem. różne zęby widziałam, ale Kat w tym filmie ma zęby jakby paliła 3 paczki dziennie; palenie było jednym z jej problemów, wiec podejrzewam, że charakteryzatorzy po prostu to podkreślili.