Niestety. W nowym serialu - wygląda fatalnie. Miała figurę nie modelki, ale ładną. A teraz?
Sądzisz, że gościu pisząc scenariusz miał pomysł " Hm.. jedna bogata, blondynka, zgrabna, seksowna, a druga ciemna, gruba, brzydka"? Wątpie. Kat ma ładną twarz, a nawet sam serial pokazuje, że nie gra "brzydkiej grubej baby" pewna siebie, no i jej ex. Wątpię aby rola wymagała od niej nadmiaru tłuszczu. A szkoda, bo czekałem na serial aby pooglądać Ją. Tak czy siak będę oglądał. Szkoda tylko, że wraz z Kat dostałem brzuszek.
ona nie jest gruba ani brzydka. Jest trochę przy kości, może tak miało być, że olewa wszystko, figurę też ;) a może aktorka jest w ciąży ;>
Nie mówię, że jest brzydka. Bo jej twarz wciąż wszystko nadrabia. Wątpię, żeby musiała przytyć po to aby pokazać jak to jej postać na wszystko zlewa. A co do ciąży... raczej byśmy o tym już wiedzieli i nie brali by jej na główną rolę, jeśli w parę miesięcy ma rodzić, szczególnie, że to nowy serial i musi mieć dobry sezon, aby wkręcić się na stałe. A może przygotowuje się do nowej roli w jakimś filmie? Ale wątpię aby tak mało znana aktorka była brana do postaci, gdzie musi się tak zmienić. Takie aktorki są brane pod konkretne role, a nie. No, ale cóż... może schudnie i będzie mi się oglądało jeszcze lepiej niż teraz.
Chciałbym zauważyć że Kat praktycznie od kilku lat taka jest, tylko po prostu tego nie zauważyłeś. ;] Praktycznie w każdym filmie kinowym w ktorym ją widzimy ma dość luźne ubrania w ktorych nie widać jej figury. W serialu ma troche inny styl ubierania wiec po prostu wyszło szydło z worka. Tyle na ten temat. :)
Daydream Nation ? Tam jej figura również jest "duża"? Thora nie oglądałem, ale w Daydream wyglądała bardzo dobrze. Nie była chuda, ale też nie wyglądał jak obecnie.
Hmmm wlasnie spojrzalem. Czy ja wiem czy to ona. Ale nie istotne, :P Ona jest wyprostowana.... no moze fakt troche jej w tylek poszlo... ale czy to źle? :P
Bez przesady, odtwórczyni roli Caroline też nie jest wcale taka piękna. Powiedziałabym nawet że to Kat jest dużo ładniejsza. Może faktycznie ma trochę za dużo kilogramów ale na pewno nie na potrzeby filmu. Po prostu trochę się zmieniło od czasu wcześniejszych filmów.
No bo ona nie jest człowiekiem i nie tyje ;) . Rozwalacie mnie ludzie... Śliczna jest i tyle, w każdym rozmiarze.
laska ma po prostu tendencje do tycia. nawet na filmach z wczesniejszych lat widac (kiedy była NASTOLATKA stad smuklejsza figura), ze chuda nigdy nie bedzie, a zbedne kilogramy zawsze beda sie jej trzymaly. niestety takie osoby nie maja latwo w zyciu, niewazne ile sie je, i tak tluszcz odklada sie w tylku i cyckach. ma wiec do wyboru dwie mozliwosci, byc na diecie/cwiczeniach do konca zycia, albo jesc jak normalny czlowiek, cieszyc sie kazda chwila spedzona ze znajomymi i rodzina (zamiast na silowni) i miec ta lekka nadwage. przynajmniej kobieta potrafi niezle wyeksponowac swoje "atuty" :)
Wygląda pięknie w tym serialu! właśnie z taką figurą jak tam ma jest świetnie, wcześniej jej nie znałam i jak ją zobaczyłam to się zakochałam bo naprawdę wygląda wspaniale i sexownie!
zgadzam się z komentarzami powyżej. Wygląda super, poza tym wygląd to tylko połowa zajebistości tej postaci. Jeśli chcesz pooglądać sobie tylko 'fajne dupeczki' polecam mtv, albo inne gówno.
Wygląda gorzej i to widać. Nie znaczy to, że nie jest dobrą aktorką i nie warto jej oglądać. Faktem jest, że fizycznie wygląda gorzej niż kilka late temu : ) Dziękuje za polecone MTV i inne gówna.
Nie rozumiem skąd ten pomysł, że ma nadwagę. Wygląda gorzej, etc.
Jest bardzo sexowna i o wiele ładniejsza od przechudzonej i niezbyt atrakcyjnej z buzi Beth. Poza tym ma fajną osobowość w tym serialu.
Ma pupę, cyce i ogólnie jest bardzo atrakcyjna. imjustakid faktycznie jesteś dzieciakiem skoro zwracasz uwagę tak bardzo na linię, zwłaszcza, że to nie jest rozmiar 56.
Wygląda kiepsko, gorzej niż wcześniej i to jest fakt. Nie podważam jej umiejętności aktorskich, ani umiejętności "wyeksponowania swojego seksapilu". Mam oczy i zwracam uwagę jak ktoś/coś wygląda, logiczne.
A skąd pomysł, że ma nadwagę? Bo ma.
Przepiękna aktorka... Niech tylko ktoś jej pomoże z figurą takie zjawisko nie zasługuje by być wielorybem.
Oglądałam ją ostatnio w kilku filmach i w każdym wygląda pięknie, zgrabnie i świeżo. W serialu podobnie, prócz scen w barze, gdzie paskudny żółty uniform totalnie zniekształca jej piersi i dodaje kilogramów. Też przez chwilę odniosłam wrażenie, że przybyło jej ciałka ale to tylko złudzenie.. :)
Też mam takie wrażenie. Poz tym bardzo widać to na nogach, niestety.
Ładna kobieta, ale nie zaprzeczam, ładniejsza była wcześniej.
płytcy jesteście.
A zresztą co się przejmujesz? I tak nigdy nie będziesz miał okazji jej spotkać
Ludzi nie ocenia się tylko i wyłącznie po wyglądzie.
A drugie zdanie - przestań marnować czas ględząc jak to ona utyła:P
Nie marnuje czasu.
Ludzi ocenia się po wszystkim. A aktorów w dużej mierze na podstawie wyglądu (w sumie wszystkich ocenia się w dużej mierze na podstawie wyglądu). Stwierdzam fakt i jest to moja subiektywna opinia. Jak widać nie tylko ja tak stwierdzam.
Och, wybacz, mój błąd, myslałam, że aktorów ocenia się po ich talencie i tym jak pasują do roli i jak ją odegrają, ale ty najwyraźniej wiesz lepiej.
\Dobra, szkoda mi czasu na ten temat, baj
Też się ocenia. Ale nie znaczy to, że nie mogę oceniać konkretnych cech/aspektów, które są gorszę, albo mi się nie podobają. : )
całe szczęście!! Pasuje jej taka figura :-D do tego ma piękną twarz, miło się na nią patrzy. Dobrze że są też bardziej krągłe aktorki - nie tylko czarnoskóre :))), różnorodność to dobra rzecz
http://www.justjared.com/photo-gallery/2663440/bridget-moynahan-cobie-smulders-c bs-upfront-02/ schudła, podoba się?
Kolego, dałeś posta, pojechałeś po ślicznej Kat, tzn po jej figurze, i komentujesz każdy odzew na Twój post z taką pasją, że bałabym się przechodzić koło Ciebie w innym rozmiarze, niż 36 ;p Akurat uważam, że z jej twarzą, i prze-pię-knymi kształtami ( chodzi mi o same wcięcia itp) może nosić jaki rozmiar chce.... Ale może to tylko moja skłonność do "ma czym oddychać i na czym siedzieć" - oraz fakt, że charakter jej postaci jest tak bardzo podobny do mojego, i uwielbiam ją niemożliwie ;p Pozdrawiam, miłośniczka Kat
Oj tam, oj tam... Z łóżka by nie wygonił :) Jest się do czego przytulić. I ten ironiczny uśmieszek...
Teraz też. Jak dla mnie jest dużo, dużo ładniejsza od Beth Behrs. O twarzy nawet nie wspomnę, bo pierwszy rzut oka nie pozostawia wątpliwości, ale szczerze, dziwi mnie, że komuś nie pasuje jej figura. Przecież jest szczupła na twarzy, nie ma też wywalonego brzucha. Ma piersi i biodra, tak jak wypada kobiecie różniącej się wyglądem od mężczyzny i może to wywołuje tak mieszane uczucia? Chyba za bardzo naoglądaliśmy się kobiet w stylu Victorii Beckham. Według mnie (mimo, że jestem kobietą i powinnam raczej zachwycać się wieszakami) wygląda bardzo apetycznie.
Może faktycznie trochę przytyła, ale moim zdaniem wygląda świetnie! Ośmielę się nawet stwierdzić, że nie chciałabym, żeby chudła, jest śliczna taka, jak jest i może być inspiracją dla wszystkich kobiet "przy kości", których zdecydowanie brakuje w mediach w dzisiejszych czasach :)