Kat Dennings

Katherine Victoria Litwack

7,7
10 059 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kat Dennings

jakaż ona drewniana w każdym filmie, tak denna, że aż na mdłości się zbiera przy każdej scenie z nią

markin

Dokładnie pod względem aktorskim i artystycznym kompletne dno. Bóg dał urodę ale talentu aktorskiego już ni w ząb.

beku1972

a wg mnie urody właśnie nie dał, za duże oczy i wulgarne usta- bliżej transwestyty niż kobiecej, delikatnej kobiety

ana_ax

Widzę, że osoba wyrwana wprost ze średniowiecza. Kobieta nie musi mieć teraz długich włosów i wyglądać delikatnie. Witamy w XXI - wieku, gdzie bycie wyrazistym jest bardzo wskazane :)

Leorana

dzięki za próbę obrażenia!
lubię bardzo typ urody chłopczycy, więc nie musi mieć długich włosów, lubię kobiecość oryginalną, ale nie wulgarną i mogę mieć inny gust niż ty, wyobraź sobie!
to wcale nie bedzie oznaczać , ze wyrwałam sie ze średniowiecza, tylko, ze mam inne poczucie estetyki od ciebie
na nią akurat nie moge patrzyć, bo jest okropnie wulgarna z urody
lubię urodę oryginalną, choc nie muszę, mogłabym na przykłąd typowe miss-ki, choć akurat nie lubię
i nie oznacza to ze jestem ze średniowiecza,
jak masz 13 lat, to moze dorośnij zanim zaczniesz wypowiadac sie publicznie, a jak chcesz dyskutowac, to nie obrazaj innych uzytkownikow forum

ana_ax

No, skoro lubisz typ chłopczycy, to obejrzyj film Króliczek. Przez pierwsze 40 minut filmu Kat wygląda jak chudy nastoletni chłopiec z kolczykiem. Dosłownie. W sumie nawet uroczo to wyszło, ale fakt faktem, wszystko zależy od roli. Aktor może się naprawdę dramatycznie zmienić w zależności od tego jaką jego rolę oglądamy, więc jak widziałaś tylko 2 Broke Girls i/lub Thora (w którym wygląda lepiej niż w Girls, ale wciąż podobnie), to wierz mi, naprawdę to nie jest wszystko, co ta konkretna aktorka może pokazać.;)

markin

ważne by miała biust reszta schodzi na drugi plan, aktorka grająca biustem to też aktorka tylko do specyficznych ról.

markin

Świetna jest, nie znasza się. Ekspresja i świetne miny adekwatne do granej roli.

Maxova

no właśnie miny to sobie może strzelać na ulicy a nie na ekranie. Aktorstwo nie ma nic wspólnego z minami.
To jest kolejna żydowska pokraka promowana. A plebs jak zwykle łyka wszystko co mu podstawią pod nos.

markin

Może nie jest wybitna, ale gra nieźle. Na amerykańskiej scenie jest mnóstwo słabszych aktorek, komuś jednak przeszkadza pochodzenie. Antysemityzm był modny w 39'. Może powinieneś się przenieść w tamte czasy, prosto do obozu, najlepiej.

Kali_Mist

Anty co ? Bo ja wiem, że antypolonizm u żydów wysysa się z mlekiem matki.

markin

Antykretynizm u mnie, w związku z czym wypisuję się z tej dyskusji.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
markin

Polacy przede wszystkim nie znoszą siebie nawzajem to jest największy problem naszego kraju.