Ona nie ma za grosz talentu:/..... co to za aktorka. Żadnych emocji, żadnej gry aktorskiej, brak jakiegokolwiek starania zagrać chodź jednej dobrej roli.
witam!
przepraszam, że śmiem polemizować z opinią pana Cieniografa, ale skąd pan może wiedzieć, czy pani Kasia się stara?? na pewno się stara, ale może niektórzy nie zauważyli, że w życiu nie zawsze wszystko musi być tak, jak powinno. poza tym, pani Kasia nie jest beznadziejną aktorką. może i nie jest tak dobra jak jej mąż, ale nie można zaprzeczyć, że rola solejukowej jest dla niej idealna!
pozdrawiam i dziękuję za uwagę
"niektórzy nie zauważyli, że w życiu nie zawsze wszystko musi być tak, jak powinno."
I w takim razie według Cibie cieniograf nie ma prawa jej krytykować?
Witam!
Nie powiedziałam, że cieniograf nie może jej komentować. Po prostu zwróciłam jego uwagę na sposób w jaki
krytykuje. Nie fair jest powiedzieć o kimś, że się nie stara, kiedy tego nie wiemy. Czy Tobie nigdy nie zdarza
się, że się starasz, a nie wychodzi?? Po prostu spróbuj być bardziej empatyczny.
Pozdrawiam
.:Jaga Br.:.
Zupełnie zgadzam się z Jagą Br. Poza tym uważam że chodzi tylko o to, że rola Alinki nie była do niej dopasowana. Swoje możliwości pokazała w Ranczu! Była tam GENIALNA ! I osobiście uważam że ta rola była dla niej stworzona. Właśnie takie role powinna grać. I to nie jest kwestia jaką aktorką jest(bo w ranczu udowodniła że jej możliwości są duże) tylko na jaką rolę trafi. Osobiście życzę jej takich ról jak Solejukowa. :) POzdrawiam. MiniMaxi :)
PS A jeśli chodzi i to jaką osobą jest to spotkałam ją 3 razy. Z czego raz na koncercie charytatywnym, drugi raz na aukcji charytatywnej. a trzeci na ulicy. Była bardzo miła dla wszystkich i wszędzie. DZIĘKUJĘ JEJ BARDZO ZA TO!!!
A ja sie w 100% zgadzam z opinia Cieniografa. To zadna aktorka, ktora nie miala by najmniejszych szans zagrania w serialach takich jak Ranczo lub Miodowe Lata gdyby nie jej maz. Jest sztuczniejsza od plastiku, jej ton jest strasznie irytujacy jak i cala gra. Nie wiem czy sie stara czy nie, ale jezeli ktos czegos nie potrafi nie powinien sie tym zajmowac...