Katarzyna Bujakiewicz

6,9
7 508 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Bujakiewicz

Dobre z tymi pączami:P A tak poza tym to ona i jej przyjacióleczka przybylska to sa tak puste ze myslalam ze ise zleje w gacie jak je u kuby wojewódzkiego widzialam.. KOSZMAR!!!

użytkownik usunięty
ankkaaa

masz racje przybylska to jest dopiero inteligentna IQ =0 korniki mózg jej wyjadły :D

heja - popieram :) spójrz na mój wpis na stronce przybylskiej ... fani sie oburzyli :D że takie coś mozna nazywać AKTORKAMI ? ja nie wiem :/

MADLEN

nie zgodze sie z wami co do tego ze nie sa intekigentne (bujakiwicz i przybylska), wystep u KW to był przecież żart z reszta to chyba plus ze są tak pozytywnie zakręcone.

Anouk_4

a co do aktorstwa to Bujakiewicz podobała mi sie tylko w Inferno. a tak to ciagle gra tą pielegniarke z serialu (mialam okazje oglądać ja w teatrze i jak bym oglądala na dobr i na złe). a Przybylską widzialam tylko w Zlotopolskich i nie moge na tej podstawie oceniać.

ankkaaa

no to gratuluję Ci jeśli oceniasz sławnych ludzi po występach u wojewódzkiego. przykre. cały program jest robiony z przymrużeniam oka i raczej nie można go traktować całkiem serio, a tym bardziej oceniać ludzi na podstawie występów tam...

megane06

Nieoglądałam akurat tego odcinka co one były ale u Wojewódzkiego to każdy głupoty plecie i ocenianie go tylko po występie u niego, przymrużając oko na cały ich dorobek to świadczy o inteligencji tych piszących :)

ankkaaa

może poszły się po prostu pośmiać...to nie Co z tą Polską...