Katarzyna Sawczuk

6,5
6 113 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Sawczuk

Dziewczyna ze stenem musi przezyc

livman

zastrzelili ja

livman

Szkoda, jej fajna dziewczyna z niej była. Powtórzę się po raz setny, ale podczas sceny jej śmierci, oboje (z Musiałem) mnie zaskoczyli in plus, zagrali to jak stare wygi, widać że jednak obydwoje mają talent.

maciekd_filmweb

To podobno nie aktorka tylko wokalistka

livman

Może i nie jest aktorką, ale talent aktorski w tej scenie pokazała. Śpiewa znakomicie, dwie piękne piosenki do Czasu Honoru.

maciekd_filmweb

Nie sprzeczam sie jest swietna w tym co robi Zosia

livman

ja też się z tobą kolego niesprzeczam ;-), Powtórzę się po raz enty, ale Musiał, naprawdę mnie zaskoczył, cóż do tej pory kojarzyłem go z rozwydrzonym nastolatkiem z Rodzinki.pl, a tu naprawdę dobrze zagrał młodego Patriotę i Powstańca, czekam na jego następne dobre role.

maciekd_filmweb

To was zaskoczę teraz panowie. Kasia od kilku lat gra główną rolę księżniczki Jasmin w spektaklu musicalowym "Alladyn Jr." Teatru Roma. A ma dopiero 17 lat. Więc przyszłość cała przed nią :) Ja tam jej życzę jak najlepiej, ale rola Zosi mi się średnio podobała. Taką sierotkę z niej zrobili. Ale chyba lepiej wypadła i tak niż Musiał :)

Malazaa

Mi się bardzo jej rola podobała, a w scenie śmierci Zosi, naprawdę z Musiałem znieśli się na wyżyny aktorskich umiejętności.