Katarzyna ZielińskaII

5,8
3 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Zielińska

I ma szanse na trzecią, bo znów jest nominowana.
Brak słów...

Vanessa100

ci co wymyślili żeby Zielińska została kandydatką do telekamery to ktoś musiał być głupi, bo Pani Kasia nie zasługuje na telekamerę bo jest żałosną aktorzyną, żadnymi umiejętnościami się nie wykazała tylko lansowaniem. Bardzo bym chciała żeby zrezygnowała z aktorstwa i żeby jej woogle nie było.

Vanessa100

Telekamery wielce mi prestiżowa nagroda. Na tym chyba to polega, że dostają ją aktorzy marnych seriali, którzy są opatrzeni, a nie wyróżniają się jakimiś wybitnymi rolami. Gdzieś przeczytałam, że Ilona Łepkowska twierdzi, że Zielińska jest marną aktorką i z większą filmową rolą by sobie nie poradziła, a gra w serialach, bo tam potrzeba ludzi miłych, których polubią widzowie.

Linka94

Też gdzieś czytałam, że Łepkowska tak powiedziała o Zielińskiej.

użytkownik usunięty
Vanessa100

"Król" polskich telenowel, czyli Krystian Wieczorek też zdobył nominację. Jestem ciekaw co za "mądrzy" ludzie głosują na takie beztalencia jak Wieczorek czy Zielińska. Te całe Telekamery potrafią być dużo bardziej badziewiaste niż Złote maliny.

Nie wiem kto na nich głosuje. Nie wiem czy głosy ludzi w ogóle są brane pod uwagę.
Twórcy Telekamer chyba rozdają te nagrody komu chcą.

użytkownik usunięty
Vanessa100

Cieszmy się, że jej nie dostała :)

Też odetchnęłam z ulgą, gdy dowiedziałam się, że w tym roku nie dostała ;)

Vanessa100

cóż, jakie nagrody, tacy zwycięzcy ;)

Vanessa100

Brak słów , beznadziejna , zgadzam się z Tobą, aktorka jednej miny, sztuczna , denerwujący głos do tego , eh, te nasz " gwiazdy " już wolę te na niebie w bezchmurną noc .