Kate Beckinsale i Liv Tyler , którą z tych dwóch aktorek lubicie bardziej i jakie są tego powody ? Czy przyczyną jest ich talent aktorski , ich urok osobisty albo filmy , w których grały ? Czy też może uroda , albo z goła coś całkiem innego. Napiszcie o swej sympatii bądź antypatii do tych pań. Czekam na twórcze porównania !
Zdecydowanie Kate. Świetne role w Van Helsingu, Underworld, Motelu, Pamięci Absolutnej, oj długo, by można wymieniać.
Kate Beckinsale. Ma urodę i talent. W przeciwieństwie do Liv Tyler, która nie ma ani urody ani talentu
W takim razie ode mnie dla Liv Tyler tylko 0,003 pkt, a dla Kate Beckinsale dorzuć ode mnie 67 pkt. Zdecydowanie ładniejsza, na pewno najładniejsza istota w dziejach świata i coraz lepiej gra. Widziałem ją w tylu różnych rolach, że nie mam wątpliwości - to również bardzo dobra aktorka.
Lubię Kate, całkiem dobra aktorka, chociaż nie wszystkie filmy z jej udziałem były udane. Ale stanowczo wolę Liv. Oglądałam z nią dosyć dużo filmów (przez przypadek, nie czyhałam na nie bo akurat Liv tam grała) i bardzo mi się spodobały, do tego sama aktorka pokazała swój niemały warsztat. Z twarzy moim zdaniem ładniejsza jest Liv, ale obie są moim zdaniem za wysokie (Liv - 177 cm, Kate - 170 cm; nie lubię jak dziewczyna jest bardzo wysoka ;)).