Kate Beckinsale

Kathrin Romany Beckinsale

8,1
28 127 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Beckinsale

Kate Beckinsale i Liv Tyler , którą z tych dwóch aktorek lubicie bardziej i jakie są tego powody ? Czy przyczyną jest ich talent aktorski , ich urok osobisty albo filmy , w których grały ? Czy też może uroda , albo z goła coś całkiem innego. Napiszcie o swej sympatii bądź antypatii do tych pań. Czekam na twórcze porównania !

D23

Zdecydowanie Kate. Świetne role w Van Helsingu, Underworld, Motelu, Pamięci Absolutnej, oj długo, by można wymieniać.

D23

Kate Beckinsale. Ma urodę i talent. W przeciwieństwie do Liv Tyler, która nie ma ani urody ani talentu

użytkownik usunięty
D23

W takim razie ode mnie dla Liv Tyler tylko 0,003 pkt, a dla Kate Beckinsale dorzuć ode mnie 67 pkt. Zdecydowanie ładniejsza, na pewno najładniejsza istota w dziejach świata i coraz lepiej gra. Widziałem ją w tylu różnych rolach, że nie mam wątpliwości - to również bardzo dobra aktorka.

D23

wolę Liv najbardziej przez rolę w Armagedonie :D

D23

Lubię Kate, całkiem dobra aktorka, chociaż nie wszystkie filmy z jej udziałem były udane. Ale stanowczo wolę Liv. Oglądałam z nią dosyć dużo filmów (przez przypadek, nie czyhałam na nie bo akurat Liv tam grała) i bardzo mi się spodobały, do tego sama aktorka pokazała swój niemały warsztat. Z twarzy moim zdaniem ładniejsza jest Liv, ale obie są moim zdaniem za wysokie (Liv - 177 cm, Kate - 170 cm; nie lubię jak dziewczyna jest bardzo wysoka ;)).

D23

Liv lubie za role we wladcy pierscieni… jednak kiedy na nia patrze to mam wrazenie, ze staje sie aseksualny
Kate jest atrakcyjniejsza, ale gorsza jako aktorka wg mnie

Ogolnie jednak Kate, bo przeciez faceci to wzrokowcy