Kate Beckinsale

Kathrin Romany Beckinsale

8,1
27 757 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Beckinsale

PIĘKNA, ale pusta

użytkownik usunięty

Moim zdaniem to pusta lala, ale jest znowuż na co zawiesić oko. Tylko spójrzcie SZOOOOK - http://www.hollywoodtuna.com/images/bigimages/kate_beckinsale_legs_4_big.jpg http://www.hollywoodtuna.com/images/bigimages/kate_beckinsale_legs_big.jpg http://www.flickr.com/photos/7392804@N08/420554810/
powiedzcie mi i jak tu osądzać kobietę?
Barczysta, to fakt, ale jest cieniutka w pasie, szczuplutka i te szczuplutkie nóżki. Która dziewczyna by nie chciała mieć takich rąk. Szok!

A jak myślicie co ona robi że jest ideałem?

Takim trzeba się urodzić.Ona jak powiedziałeś jest po prostu ideałem.Ale muszę zaprzeczyć wcale nie jest pusta gdybyś przeczytał jej życiorys tak jak ja to byś tak wcale nie uważał.

Wiedzmin_6

Po zdjeciach ocenil ze jest pusta :|
<brawo>

Ramoz

Zgadzam się w 100% , nie ma to jak po zdjęciach stwierdzić jaka jest aktorka .. Lepiej obejrzyj jakiś film z nią , po co takie "puste" oceny?

pawsie123

Też jestem z wami, koleś popatrzył na zdjęcia i myśli, że ją zna... pooglądaj sobie filmy z nią, czy jakieś wywiady... A ona jest piękna... nie ma co polemizować na ten temat.. Pozdrawiam

hary_5

Tylko dziwię się jeszcze, dlaczego nie dobrały się jeszcze do niej dziewczyny i nie zaczęły wypisywać filozoficznych popierdułek na jej temat...

hary_5

A może dziewczyny, nie mają jej nic do zarzucenia? Ja osobiście uważam, że Kate jest niebywale sympatyczną osobą, wśród tych wszystkich Hollywoodzkich harpi, i należy do moich ulubionych aktorek. Natomiast urody i sprawności fizycznej, można jej tylko pozazdrościć:-), choć to właśnie one, zapewne, budzą największą zawiść. Ja sama o Kate złego słowa powiedzieć nie moge.

Och naturalnie, że Kate jest przepiękna.
I jak ktoś już napisał : `Takim trzeba się urodzić`.
A jaki ona ma talent! Pozazdrośćić :]
Tak jak poprzedniczka nie mam jej absolutnie nic do zarzucenia. Jest wspaniała i nie wyobrażam sobie współczesnego kina bez niej.

nie rozumiem... nie znasz jej!! jak widzę to tylko ty sądzisz że jest pusta... jestem z innymi i uważam że jest piękna (i to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo), ma ogromny talent, jest wysportowana i każda dziewczyna zazdrości jej tego wszystkiego.

I3Kate

Zgadzam się - ja też jej zazdroszczę, ale wcale nie nie zmienia to faktu, że ją lubię i podziwiam. To wspaniała aktorka!!!

Sakura114

Ten co uważa że jest pusta jest w błędzie bo żaden człowiek nie powinien być osądzany zbyt wcześnie i nie wiadomo na jakiej podstawie, ale też ci co uważają że oglądając filmy z nią i wywiady to się naprawdę pozna kogoś (aktora). Filmy w których gra aktor/aktorka są reżyserowane i tam można oceniać jak ktoś gra a nie jaki ma charakter czy coś w tym stylu, a wywiady?? w wywiadach aktor/aktorka chce się zaprezentować jak najlepiej przed widzami aby jego/jej nowy film się jak najlepiej sprzedał i widzowie go/ją polubili :) Więc najlepszym sposobem by poznać aktora/aktorke to taki że trzeba mieć sławne nazwisko, mieszkać w Los Angeles lub być kimś z ich rodziny :)

POTWIERDZAM opinie większości osób... a w sumie to wszystkich... kate to moja ulubiona aktorka i nie mam jaej nic do zarzycenia... a tak apropo tych zdjęc które nam pokazales no nich nie ma zadnego szoku tylko zgrabna kobieta... jakbys pokazał jej zdjęcie jak stoi na ulicy to bylby sdzok ale te zdjęcia dowodzą tylko TWOJEJ GŁUPATY

farmer6800

POTWIERDZAM opinie większości osób... a w sumie to wszystkich... kate to moja ulubiona aktorka i nie mam jej nic do zarzucenia... a tak apropo tych zdjęc które nam pokazales no nich nie ma zadnego szoku tylko zgrabna kobieta... jakbys pokazał jej zdjęcie jak stoi na ulicy to bylby sdzok ale te zdjęcia dowodzą tylko TWOJEJ GŁUPoTY

farmer6800

Ja p.... ona zna 3 czy 4 języki, studiowała na Oxfordzie, a ktoś na podstawie jej zdjęć stwierdza, że jest pustą lalą. ,,Miszczostwo'' świata po prostu. btw farmerze ile filmów z nią oglądałeś, że stwierdzasz, że to Twoja ulubiona aktorka? Polecam Snow Angels, fajny film.

Hanni_2

"Jest wykształcona - na Oxfordzie studiowała literaturę francuską i rosyjską, zdobywała nagrody literackie. Poszła jednak w ślady rodziców, którzy pracowali w telewizji. "Studia nie są zmarnowane, mogę grać w różnych językach" - twierdzi, ale od czterech lat pracuje głównie w Hollywood."