Kate Nauta

Kate Lynne Nauta

6,8
757 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Nauta

suupeer laska ,zobaczymay co z niej za aktorka

pilarka_spalinowa

ma troche za mały biust... ale i tak jest zajebista :D

pilarka_spalinowa

genialnie, genialnie, genialnie zagrała w Transporterze 2 !!! Prawie tak dobrze jak Angelina Jolie w Tomb Raiderze czy Kate Beckinsale w Underworldzie.

MJ__forever

Rzeczywiście rewelacja chłopcy. A teraz idzcie odrobić lekcje, egzaminy do gimnazjum wkrótce.

pilarka_spalinowa

No tak. Nie ma to jak laska z dwiema wielkimi spluwami która w całym filmie miała na sobie coś więcej niż bielizne może w 2 scenach... Figurę ma świetną, twarz nawet ciekawą, a czerwone buty ze sceny w szpitalu chętnie bym jej podkradła, ale nie ma co się rozwodzić nad jej "wielkim" talentem aktorskim...

Sharis

pasztet jakich mało, oglądając Transporter 2 myślałem, że się porzygam :/

Mnih

Przykro mi to stwiedzić. Znalazłeś się po różowej stronie barykady... coraz więcej gejów, nie przejmuj się, dołączyłeś właśnie do swoich braci.
pzdr.

Sharis

Nikt nie mówił że jest świetną aktorką, PILARKA SPALINOWA napisał "zobaczymay co z niej za aktorka". Zarzucacie innym iż podniecają się na laskę w bieliźnie, a sami wypisują na forach jaki to Taylor Lautner, ??Zac Efron?? Pattison jest cudowny- HIPOKRYTYZM...

pilarka_spalinowa

Moj rowniez :) Pod wzgledem urody oczywiscie. Widzialem ja w "Nine Miles Down" i mnie oczarowala. Tak btw, to takich panien jest troche na swiecie, wiec mozna sie mile zaskoczyc ;)

Pozdr.

BartSimpson

Nie jest brzydka, ale w Transporterze 2 wyglądała okropnie.

pilarka_spalinowa

Mimo że blondynki nie działają na mnie pobudzająco, to ta kobieta przykuła moją uwagę.
Ale w Transporterze 2 pokazali jak z pięknej kobiety zrobić straszydło (czyli tzw. Lady Gage)
i na pewno nie zagrała w tym filmie dobrze...

pilarka_spalinowa

Chyba troszkę przesadzasz:) albo nie widziałeś prawdziwej ślicznotki:)
To chuda wywłoka z piegami na ryju.