Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

Tak długo nie zdobywała żadnych nagród;) ale jak sami widzicie:) teraz zdybyła je z wielkim stylem:D gratulacje kate:)))) wierzylam w CIebie:)

rozyczzkaa

Dołączam się. Uwielbiam tę kobietę :D

rozyczzkaa

Ja także ogromnie się cieszę:)Zasłużyła na te nagrody z całą pewnością. Jest nie tylko wspaniałą aktorką, ale i niesamowitą kobietą:)Wielkie GRATULACJE dla Kate:)

Mia_Rose

Można by powiedzieć: Wreszcie! :D

rozyczzkaa

I ja dołączam swoje gratulacje. Cieszę się NIEZMIERNIE!!!
Kocham Cię Kate:):):):):)

EM_DE_KE_AS

gratuluje...mam nadzieję ze to tylko "przekąska" przed oscarem p

rozyczzkaa

Strasznie się cieszę,że wygrała-w końcu,zasługiwała na to,gdyby tylko jeszcze zdobyła Oscara to byłaby rewelacja....trzymam kciuki :)

GoSia16___

Najlepsze było jak podczas podziękowań wyznała miłość Leonardo DiCaprio,a potem podsumowała,że mąż ich za to zabije. Oczywiście należą się gratulacje dla Kate i czekamy na Oscara-tym razem wspólnie z Leo.

serafcia

Właśnie czekamy na Oskara dla Kate ;)

serafcia

[jej raczej chodziło o to, ze on ich codziennie "zabijał" na planie --jako reżyser;]

dołączam się do oczekujących na Oscara dla Kate:D

msgamgee

Wreszcie dostała!! Cieszę się bardzo bo na to w pełni zasługuje!!!!!

użytkownik usunięty
rozyczzkaa

byla krolowa tegorocznych zlotych globow heh akle jaka zaskoczona byla tzn ze jest prawdziwie skromna dziewczyna.brak mi do niej slow normalnie

rozyczzkaa

Też się szalenie ucieszyłem. Bardziej nawet z tego drugiego, niż z pierwszego, bo był totalnym (pozytywnym) zaskoczeniem. :) Oby dostała Oscara. :)