Jak już pewnie wszyscy wiedzą Kate w tym roku zdobyła dwa Złote Globy, dla najlepszej aktorki pierwszo i drugoplanowej. Czy sądzicie, że Goldfigur również dostanie?
Tak / Nie
Bez uzasadnień, znajomość obydwu filmów niewymagana. Co prawda kiedy poprzednio zdarzyło się coś takiego (Sigourney Weaver) 2 Globy zmieniły się w zero statuetek, ale ja strzelam że Kate dostanie.
ZDECYDOWANIE JESTEM ZA TYM, BY DOSTAŁA. Przyznaję bez bicia- nie znam konkurentek, nie widziałam filmu, ale wobec niej jestem całkowicie bezkrytyczna ;]
No i już koniec Waszych/Naszych rozważań, bo Akademia zdecydowała się przyznać Kate nominację za "The Reader" w kategorii pierwszoplanowej.
ja jestem na 99% pewna, że dostanie. Powiedziałam sobie, że jak nie, to po raz ostatni oglądam ten show, a oglądam go od 15 lat co roku na żywo.
jaki koniec? to, ze dostanie nominację było jasne jak słońce, teraz tylko pytanie czy ta szósta nominacja przeobrazi się w złotego pana.
Mam nadzieję że dotanie oskara, ale nie rozumiem dlaczego akademia filmowa przyznała Kate nominację za rolę pierwszoplanową w filmie "Reader" skoro zagrała tam rolę drugoplonową?
Liczę na to i życzę jej tego z całego serca, to jedna z tych aktorek która oprócz genialnego talentu ma w sobie także to coś co przyciąga do ekranu.
Wedłóg mnie zasluguje na nią najbardziej z wszystkich nominowanych kobiet.
Naprawdę chciała bym by go dostała, teraz jej kolej, jej czas.
Wole by Jolie nie dostawala Oskara, ona i tak ma wiele propozycji filmowych, miała swój czas, kto wie, może za jakiś czas dostanie? Nominacja to i tak wielki sukces, biorąc pod uwagę to ile lat jej się nie układało .
tak więc moja odpowiedź brzmi :
Tak, dostanie i to całkowicie zasłużenie :)
Kate jest świetna. Ale oscara dostanie Meryl Streep, za rolę w "Doubt" (i myślę, że należy się jej za kreację, jaką stworzyła).
Pozdrawiam :)