Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

Kate ma prawdopodobnie zagrać w jakimś miniserialu przygotowywanym dla stacji HBO...Tak sobie myślę,...dlaczego ???? Czyżby brakowało dla niej konkretnych propozycji...??????
I ogólnie rzecz ujmując to jakoś zauważyłam, że często(chociaż oczywiście nie jest tak zawsze) po otrzymaniu Oskara kariera artysty jakoś zwalnia...Ostatnio Penn, jakże zdolny i charyzmatyczny aktor odwołał swój udział w nowych projektach, a dla przykładu można podać jeszcze Foresta Whitakiera , który jeszcze w 2007 r. był na ustach wszystkich kinomaniaków...Oj,,,,takich przykładów jest o wiele więcej...
Szczerze, jestem bardzo ciekawa kto w tym roku będzie laureatem tej nagrody i jakoś nie wiem czy faktycznie będzie to dobre dla jego dalszej kariery.........

agnieszka_26

Nie sądzę, jeśli dla kogoś Oscar jest końcem kariery to sądzę że na wyraźne życzenie tej osoby. A jeśli Winslet przyjęła jakąś propozycję serialową to pewnie jest to dobra propozycja. Ja tam jej wierze.

goslawa25

Ja myślę, że Oscar dla Kate nie oznacza koniec kariery.. Po prostu aktorka robi sobie przerwę, żeby poświecic czasu rodzinie, ale na pewno nie zrezygnuje z aktorstwa, które kocha. Mówiła to nie raz.
Tak więc czekamy z niecierpliwością na kolejny film z udziałem tej wspaniałej aktorki ;))

patti93

A nie wiesz może jak długą tą przerwę planuję? ja rozumiem że musi sobie odpocząć, było trochę tego ostatnio, ale ja nie mogę się doczekać następnej kreacji...?

goslawa25

Hmn.. Nie mam pojęcie jak długo, ale mysle, ze nie tak bardzo długo ;))
po tym co wiem to Kate godzi aktorstwo z obowiązkami domowymi i wspaniałą jest mama ;) odprowadza dzieci do szkoly (widzialam fotki).itp..